Internacional

A l’Atlético li toca serrar les dents

Europa League. El conjunt dirigit per Diego Pablo Simeone no ofereix una bona versió al feu de l’Sporting, perd i pateix de valent per segellar l’accés a semifinals

Quarts de final

Tornada

Sporting CP- Atlético

1-0 (1-2)

1-0 (28’) Montero.

Ol. Marsella- RB Leipzig

5-2 (5-3)

0-1 (2’) Bruma. 1-1 (6’) Ilsanker (p.p). 2-1 (9’) Sarr. 3-1 (38’) Thauvin. 3-2 (55’) Augustin. 4-2 (60’) Payet. 5-2 (94’) Sakai.

CSKA- Arsenal

2-2 (3-6)

1-0 (39’) Chalov. 2-0 (50’) Nababkin. 2-1 (75’) Welbeck. 2-2 (90’) Ramsey.

Salzburg- Lazio

4-1 (6-5)

0-1 (55’) Immobile. 1-1 (56’) Dabour. 2-1 (72’) Haidara. 3-1 (74’) Hwang Hee-Chan. 4-1 (76’) Lainer

L’Atlético continua sent el principal candidat a guanyar l’Europa League. I ho és perquè continua en la competició. Una evidència que ahir va posar en perill al José Alvalade, contra un Sporting Club de Portugal al qual va despatxar amb comoditat al Metropolitano la setmana passada (2-0), i amb el qual va estar a punt d’ensopegar. Bé, perdre sí que va fer-ho (1-0), però l’avantatge assolit en l’anada va donar-li la classificació per a semifinals, no sense l’ensurt i el patiment.

I és que l’Atlético no va fer un bon partit. Sobretot en la primera part, en què l’Sporting el va superar i li va generar moltes arribades neutralitzades per Oblak, alguna de manera espectacular. El conjunt dirigit per Jorge Jesús, immers en un clima de convulsió important pels últims capítols de tensió viscuts amb el seu president, va plantar cara, tot i les importants baixes de William Carvalho, Dost i Coentrao. Liderat per Gelson Martins, que va fer anar de corcoll la defensa roig-i-blanca, els portuguesos van agafar les regnes del joc i van obtenir premi amb una rematada de cap de Montero. L’Atlético no va reaccionar abans del descans, incapaç d’encadenar cap passada seguides, ni de connectar amb Griezmann i Diego Costa.

En el segon acte, els homes orientats per Diego Pablo Simeone van canviar la cara. Tampoc van arribar a controlar la situació, però van trobar el camí de com fer mal al seu rival amb pilotes a l’espai que van provocar situacions de gol. Les més clares van estar a les botes de Griezmann, que va perdonar dues ocasions d’aquelles en què no acostuma a fer-ho. L’atacant francès, apagat ahir, va gaudir de dos un contra un amb el porter Rui Patricio; la primera ocasió va aturar-li el sentinella, en la segona va xutar directament a fora. No va sentenciar, doncs, l’Atlético, que va acabar traient aigua amb l’ofici que el caracteritza i ja està entre els quatre millors equips del torneig. És la vuitena semifinal a la qual accedeix l’Atlético de Simeone –tres de copa, tres de Champions League i dos d’Europa League–, quan fa poc més de sis anys de l’aterratge del tècnic argentí a la banqueta colchonera.

Lesió de Diego Costa

La mala notícia per als roig-i-blancs va ser la lesió de Diego Costa, que va haver de retirar-se en la segona part després de notar molèsties a la cuixa en un esprint. Lucas, amb un cop a la cara, també va haver de ser substituït.

LA FRASE

No esperava cap altra cosa que patir. Avui no hi ha res fàcil. Passar és una gran alegria
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE L’ATLÉTICO

ELS SEMIFINALISTES

Salzburg, Arsenal i Marsella són els rivals que es pot trobar l’equip roig-i-blanc

Una nit de remuntades

El Salzburg va fer saltar la sorpresa amb una remuntada espectacular al Lazio. L’equip austríac, que va tornar de Roma en l’anada amb un molt mal resultat (4-2), va aconseguir revertir-lo ahir, contra pronòstic, amb una golejada (4-1) per plantar-se a semifinals. Entre els quatre millors de la competició, també hi haurà el Marsella, que, com els austríacs, va haver de remuntar en la tornada. El conjunt francès, que havia perdut al feu del Leipzig (1-0), va classificar-se amb una victòria (5-2) en un matx que, tot i el resultat, va estar viu fins a l’últim instant, ja que el cinquè gol dels marsellesos va arribar en l’últim sospir i un tercer dels alemanys els hauria classificat. Finalment, el tercer equip que serà en el bombo d’aquest migdia a Nyon (12 h) és l’Arsenal, que duia un avantatge molt favorable de Londres (4-1) i que no es va deixar sorprendre pel CSKA de Moscou amb el qual va empatar (2-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)