1a divisió

Una festa per Torres

1a divisió. La setmana que anuncia el seu adeu de l’Atlético a final de curs, el 9 fa un golàs en el plàcid triomf dels ‘colchoneros’ contra el Llevant

MÀLAGA 1 REAL MADRID 2

MÀLAGA:Roberto, Rosales, Miguel Torres, Ignasi Miquel (Iván Rodriguez, 71’), Ricca, Iturra, Lacen (Bueno, 53’), Adrián González, Chori Castro, Rolan i Ideye (Lestienne, 78’).REAL MADRID:Keylor Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Theo, Casemiro, Kovacic, Isco (Borja Mayoral, 72’), Lucas Vázquez, Benzema i Marco Asensio (Ceballos, 66’).GOLS:0-1 (29’) Isco. 0-2 (63’) Casemiro. 1-2 (93’) Rolan.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Grogues a Ricca, Iturra i Iván Rodríguez.

ATLÉTICO 3 LLEVANT 0

ATLÉTICO:Oblak, Vrsaljko, Savic, Godín, Lucas Hernández, Saúl, Koke (Gabi, 62’), Vitolo (Juanfran, 78’), Correa, Griezmann (Fernando Torres, 58’) i Gameiro.LLEVANT:Oier, Pedro López, Cabaco, Rober Pier, Ali Abeid (Chema, 78’), Lerma, Campaña, Jason (Bardhi, 46’), Morales, Roger Martí i Sadiku (Ivi López, 46’).GOLS:1-0 (33’) Correa. 2-0 (48’) Griezmann. 3-0 (77’) Fernando Torres.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny). Grogues a Lucas Hernández, Griezmann i Pedro López.

El Wanda Metropolitano va viure ahir una tarda de festa. L’Atlético, flamant semifinalista de l’Europa League i que amb una gran pancarta va celebrar els seus 115 anys d’història abans de l’inici del partit contra el Llevant, va golejar (3-0) el conjunt granota en un enfrontament que va tenir un nom propi, Fernando Torres. I és que l’ariet, ídol absolut de la parròquia roig-i-blanca que a principis de la setmana va anunciar la seva marxa del club a final de temporada, va saltar a la gespa amb 2-0, i amb un golàs va arrodonir un marcador obert per Correa i Griezmann. Aclamat i ovacionat, Torres va sumar el gol número 100 a primera amb l’Atlético. Amb el triomf, els colchoneros segueixen a onze punts del Barça.

Isco, sense pietat

El mitjapunta malagueny va liderar la victòria (1-2) del Real Madrid al feu del Màlaga, el seu exequip. Isco va ser determinant: primer, amb un gol de falta directa i després, amb una assistència a Casemiro, a qui va regalar el segon. Rolan va fer el gol de l’honor en l’últim instant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)