Més futbol

Golejada incontestable

Copa. L'Atlético de Madrid segella el bitllet per als vuitens amb un contundent triomf contra un Guijuelo voluntariós però esgavellat

GUIJUELO 0 ATLÉTICO 6

GUIJUELO:Royo, Héctor, Ayala, Álvaro (Jonathan, 59'), Juliá, Aspas, Maiki (Gordillo, 59'), Carmona (Dimas, 73'), Luque, Piojo i Pino.ATLÉTICO DE MADRID:Moyá, Vrsaljko, Savic, Giménez, Lucas, Thomas, Caio (Juan Moreno, 69'), Gaitán, Saúl, Carrasco (Roberto Nuñez, 59') i Correa (Roberto Olabe, 81'),GOLS:0-1 (29') Saúl (p.). 0-2 (45') Vrsaljko. 0-3 (49') Carrasco. 0-4 (53') Correa. 0-5 (57') Correa. 0-6 (85') Roberto Nuñez.ÀRBITRE:Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Grogues al local Héctor i al visitant Savic.

Amb un onze amb majoria de futbolistes no habituals, l'Atlético de Madrid va deixar l'eliminatòria dels setzens de final vista per a sentència amb un contundent triomf al municipal de Guijuelo. L'equip local, tot i les penúries que arrossega a segona B –voreja la zona de descens–, va deixar bones sensacions en el primer temps fins que un inexistent penal xiulat sobre Carrasco va permetre a Saúl inaugurar el marcador. L'equip colchonero, que va anar-se'n al descans amb dos gols d'avantatge després de la diana de Vrsaljko, va palesar la seva major superioritat després de la represa, amb els gols de Carrasco, autor d'un doblet, Correa i el jove del planter Olabe. Amb el duel sentenciat, Simeone va aprofitar l'ocasió per donar l'oportunitat a joves valors del planter, com el mateix Olabe, Nuñez i Juan Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)