Internacional

Lluita per la primera plaça

Grup F. El Real Madrid ha de guanyar el Dortmund al Santiago Bernabéu si vol ser primer. “No s'han de fer càlculs; és una «final»”, va dir Zinedine Zidane

“Juguem una final, una final de grup.” Així va descriure Zinedine Zidane el matx que disputa aquesta nit el Real Madrid amb el Borussia de Dortmund al Santiago Bernabéu. I és que el conjunt blanc necessita el triomf per quedar primer de grup, una derrota o un empat faria que els borussers s'adjudiquessin el lideratge i els madridistes passessin com a segons. “Volem fer un gran partit. No farem càlculs, intentarem ser primers”, va assegurar el preparador francès, que té, excepte Gareth Bale, tothom a disposició. De fet, van tornar a una convocatòria Toni Kroos i Álvaro Morata, recuperats de les respectives lesions, encara que Zidane no va avançar si tindran minuts. “El que m'importa és que tots estiguin a punt, concentrats. Se'ns exigirà molt”, va expressar.

Al davant tindran un Dortmund que sí que té absències notables, com la de Roman Bürki a la porteria, la de Raphael Guerreiro o la de Mario Götze, per lesió, a més, del dubte de Marco Reus, que està refredat. “El valuós de ser primer és senzillament demostrar que ho has aconseguit, la confirmació que pots guanyar a aquest nivell. No és un valor de cara a l'eliminatòria següent”, va manifestar Thomas Tuchel, que veu l'enfrontament d'avui com una oportunitat perquè els seus nois, un equip jove, es provi i maduri de cara al futur. “Serà un bon termòmetre per mesurar-nos i seguir creixent”, va indicar el preparador alemany. El Madrid i el Dortmund lluitaran per la primera plaça.

Queden dos bitllets per a vuitens

Hi ha dos llocs als vuitens de final per decidir: un en el grup G, que se'l disputaran el Porto –que rep el Leicester– i el Copenhaguen –que visita el Bruges–, i un altre en el grup H, que està entre l'Olympique de Lió i el Sevilla, que s'enfronten avui en feu francès. A l'equip andalús li valdria perdre per un gol per classificar-se. “Tenim una manera de jugar i si no la imposem, patirem”, va dir Jorge Sampaoli, que va confirmar Samir Nasri com a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)