Internacional

L'alegria va per barris

Grup A. El PSG d'Unai Emery cedeix un sorprenent empat contra el Ludogorets i deixa escapar la primera plaça del grup en detriment d'un Arsenal que va golejar amb un ‘hat-trick' de Lucas Pérez

PSG 2 LUDOGORETS 2

PSG:Areola, Maxwell (Kurzawa, 80'), Thiago Silva, Marquinhos, Meunier (Aurier, 88'), Matuidi, Motta, Lucas Moura (Jesé, 85'), Ben Arfa, Di María i Cavani.LUDOGORETS:Stoianov, Natanael Pimienta, Moti, Plastun, Cicinho, Marcelinho (Campanharo, 86'), Andrianantenaina, Diakov, Wanderson (Keserü, 95'), Misidjan (Lukoki, 72') i Jonathan Cafu.GOLS:0-1 (15') Misidjan. 1-1 (61') Cavani. 1-2 (69') Wanderson. 2-2 (92') Di María.ÀRBITRE:Sidiropoulos (grec). Targeta groga al local Motta.

BASILEA 1 ARSENAL 4

BASILEA:Vaclík, Traoré, Álvarez, Suchý, Lang, Xhaka, Dié (Zuffi, 74'), Steffen, Delgado (Doumbia, 55'), Elyounoussi (Callà, 59') i Janko.ARSENAL:Ospina, Gibbs, Koscielny, Holding, Gabriel Paulista, Xhaka, Ramsey (Giroud, 70'), Lucas Pérez, Özil (Walcott, 74'), Iwobi i Alexis Sánchez (Elneny, 70').GOLS:0-1 (8') Lucas Pérez. 0-2 (16') Lucas Pérez. 0-3 (47') Lucas Pérez. 0-4 (53') Iwobi. 1-4 (78') Doumbia.ÀRBITRE:De Sousa (portuguès). Targeta groga al local Álvarez i al visitant Gibbs.

Alimentant els dubtes que ha generat des de principi de temporada, el PSG d'Unai Emery va tornar a decebre davant la seva afició en cedir un empat contra tot pronòstic davant el Ludogorets. Un resultat que el condemna a la segona plaça del grup en benefici de l'Arsenal, que va golejar el Basilea al ritme de Lucas Pérez, autor d'un hat-trick el dia del seu retorn a la titularitat. Una alegria que contrastava amb la nit viscuda al Parc dels Prínceps.

Golejat el cap de setmana passat contra el Montpeller, el conjunt parisenc va monopolitzar el domini territorial i de possessió en els primers minuts de partit contra un rival ben ordenat en la rereguarda i letal al contracop.

Els de Dermendzhiev, líders de la lliga búlgara, van evidenciar una vegada més les carències d'un PSG molt tou en el joc aeri. Misidjan, aprofitant una errada de marcatge, va recollir al cap d'un quart d'hora de partit una precisa centrada de Natanael des de l'esquerra per superar Areola amb una rematada de cap després d'anticipar-se als dos centrals. Sense la continuïtat necessària en el joc, els locals s'aferraven a la inspiració de Lucas Moura i a les accions a pilota aturada com a principals arguments ofensius d'un equip precipitat i erràtic en la definició.

Fins a quatre clares ocasions van tenir els parisencs, però ni Motta ni Di María ni finalment Thiago Silva, que va topar-se amb el pal, van estar encertats. El pas pels vestidors no va fer variar gens el guió del partit, amb un PSG abocat a l'atac, però incapaç de trobar espais, fins que una errada en el rebuig va permetre que Cavani igualés el partit amb una vistosa xilena. L'alegria va durar només vuit minuts, quan Cafu va penalitzar una greu errada de Marquinhos en cedir una pilota enrere a Wanderson, que va superar Areola amb un fort xut. Ferit en el seu orgull, el PSG va insistir fins al final, on va trobar un premi insuficient en el temps afegit amb el gol de Di María.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)