Internacional

El tron del planeta

Mundial de clubs. El torneig que ha de dilucidar quin és el successor del Barça com a campió del món va engegar ahir amb la primera eliminatòria. El Madrid s'estrenarà dijous vinent

1a eliminatòria

Kashima Antlers - Auckland

2-1

2a eliminatòria

(1) Jeonbuk Motors - América

Dg., 8 h (TDP)

(2)Mamelodi - Kashima A.

Dg., 11.30 h (TDP)

Semifinals

A. Nacional - (2)

Dc., 11.30 h

(1) - R. Madrid

Dj., 11.30 h

Final

Guanyadors semifinals

18/12. 11.30 h

El mundial de clubs ja ha arrancat. La competició de la qual el Barça és l'actual campió i que guanyar-la permet lluir l'escut de campió del món durant tot l'any, va donar el tret de sortida amb el partit inaugural entre l'equip amfitrió i campió japonès, el Kashima Antlers, i el campió d'Oceania, l'Auckland City. El duel va ser per als japonesos (2-1), que van remuntar el gol inicial del conjunt dirigit pel català Ramon Tribulietx i que lluitaran per un lloc en les semifinals.

És en aquest punt on entraran en escena els campions de la copa Libertadores i de la Champions League. El colombià Atlético Nacional s'estrenarà dimecres, mentre que el Real Madrid ho farà dijous. La final es disputarà el diumenge 18 a l'estadi internacional de Yokohama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)