Internacional

Els ‘elefants', a pas lent

Copa Àfrica. La Costa d'Ivori enceta la defensa del títol amb un empat contra el Togo en un partit pesat i amb poques ocasions de gol

La nova Costa d'Ivori comença al ralentí. Amb un equip molt renovat respecte a l'última edició del torneig, en què es van proclamar campions encara amb els germans Touré com a principals emblemes nacionals, els elefants van tenir una estrena gris i no van passar de l'empat a res contra el Togo.

Tot i la presència de dos migcampistes emergents, Frank Kessié i Jean Seri, els ivorians, dirigits pel francès Henry Dussuyer, van tenir moltes dificultats per portar el pes del partit, sempre van pecar de precipitació i mai van fer arribar pilotes en condicions als seus atacants, amb Wilfried Zaha com a gran al·licient.

Només una rematada en l'ocàs del partit del lateral del PSG Serge Aurier podria haver canviat el signe del partit en favor d'una Costa d'Ivori que haurà d'elevar el nivell si aspira a revalidar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)