1a divisió

Abelardo es veu amb forces

Primera divisió. L'Sporting ratifica el tècnic asturià després de l'última derrota contra l'Eibar en espera de l'arribada de reforços que permetin revertir la situació d'un equip decaigut

“No hi ha ultimàtum a Abelardo. El Pitu és un dels nostres i guanyant a Sevilla tindrem els mateixos punts que l'any passat en aquestes dates.” Amb aquestes contundents paraules es va referir ahir el conseller de l'Sporting Fernando Losada a una possible destitució del preparador asturià, ratificat després de la darrera derrota contra l'Eibar a El Molinón.

En contraposició a la sensació d'abatiment exhibida per Abelardo sobre la gespa després de veure com l'equip encaixava tres gols en menys de mitja hora, el missatge tranquil·litzador ofert en la roda de premsa posterior va ser rebut amb optimisme per part del club. “La meva continuïtat? Jo no soc el que pren les decisions aquí, això depèn del consell d'administració”, va declarar l'entrenador asturià, qui, no obstant això, va deixar clara la seva posició. “La dinàmica és molt negativa, però a més tampoc tenim sort. En tot cas, em sento capacitat, amb ganes i amb forces per tirar això endavant”, va explicar Abelardo. Quan falta una jornada per al final de la primera volta i amb l'Sporting a quatre punts de la salvació, Abelardo continua veient-se amb forces de revertir l'actual situació sempre que l'entitat asturiana compleixi les seves demandes en matèria de fitxatges. Amb el mercat d'hivern obert des de fa dues setmanes, les prioritats se centren en l'arribada d'un mig centre –l'ivorià Tioté (Newcastle) sona amb força– i un jugador de banda com Jony, un futbolista molt del grat d'Abelardo, amb qui ja va compartir vestidor i que no té gaire protagonisme al Màlaga.

Enrenou amb Cop

La situació d'inestabilitat permanent que viu el club va viure la setmana passada un nou capítol en la figura de Duje Cop. Indiscutible en les primeres disset jornades i màxim realitzador de l'equip amb sis dianes, el davanter croat va quedar exclòs de la convocatòria contra l'Eibar. “He considerat que els divuit jugadors que venien eren els millors per jugar aquest partit”, es va limitar a respondre Abelardo, sense aclarir si la mala maror entre Cop i alguns membres de la plantilla és la clau de tot plegat, segons assenyalen mitjans asturians.

LA FRASE

La dinàmica és molt negativa, però em sento capacitat i amb forces per tirar això endavant
Abelardo Fernández
entrenador de l'sporting
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)