Més futbol

Uns quarts enverinats per tornar a començar

Copa. El Real Madrid vol oblidar la fi de la ratxa d'imbatibilitat contra un Celta que cotitza a l'alça enmig de l'afer Orellana, apartat de l'equip

El calendari no dona treva i no hi ha temps per a les lamentacions. Així ho veu Zinedine Zidane, aliè a la possibilitat que la primera derrota del Madrid després de 40 partits pugui generar algun debat que desestabilitzi l'equip, com ara l'actuació de Keylor i Benzema al Pizjuán. Assenyalats com els responsables del segon gol del Sevilla, el preparador francès va fer una fèrria defensa dels dos futbolistes en la prèvia de l'anada dels vuitens de final de copa que l'enfronta amb el Celta al Bernabéu. “A Keylor el veig molt bé. Sempre es pot demanar més a un porter però està fent una bona temporada. Vam estar 40 partits sense perdre i hi era ell. No tinc res més a dir”, va declarar Zizou, que immediatament va destacar també el paper dels altres dos porters, Casilla i Yáñez: “Tots tres són importants, sóc molt feliç amb ells i no vull canviar res del que estem fent.” Més inflexible es va mostrar Zidane amb les crítiques al seu compatriota Benzema. “Karim no pot perdre una pilota al centre del camp? Cadascú pot opinar el que vulgui, però jugant 90 minuts no pots fer-ho tot bé”, va etzibar.

Torna Ronaldo

La presència del portuguès dos anys després de la seva darrera convocatòria en aquesta competició és la principal novetat d'una llista en què també torna Isco, recuperat d'una lesió al turmell. Tal com ja va fer en l'eliminatòria contra el Sevilla, Zidane optarà per fer rotacions contra un Celta que arriba pletòric de moral després d'haver saldat amb triomf els quatre primers partits de l'any. “No em sorprèn ja que és un bon equip que lluita en totes les competicions i que juga bé a futbol. La intenció serà entrar en el partit com sabem. És una altra competició, serà complicat.”

Terratrèmol al Celta

Semifinalista de copa la temporada passada, l'afer extraesportiu viscut amb Fabián Orellana ha posat en un segon pla el duel que el Celta afrontarà aquesta nit al Bernabéu. Apartat del primer equip per un episodi disciplinari que va tenir lloc a principis de setmana, l'atacant xilè té les hores comptades en el conjunt gallec després que Berizzo confirmés que no tornarà a comptar més amb ell. “Una cosa és la disciplina i l'altra la falta de respecte. Orellana està apartat i amb mi no tornarà més a l'equip.”

LES FRASES

El Celta és un bon equip que lluita en totes les competicions i que juga bé a futbol
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid
Orellana està apartat i amb mi d'entrenador no tornarà més a l'equip
Eduardo Berizzo
entrenador del celta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)