Internacional

Ghana imposa la lògica

Grup D. Les ‘estrelles negres' van debutar amb una victòria amb poc lluïment contra Uganda gràcies a un solitari gol de penal d'André Ayew

Un dels candidats al títol de la copa d'Àfrica, la selecció de Ghana, va fer ahir la seva posada en escena en el torneig amb victòria, això sí, sense lluïments. Amb una diana de penal obra d'André Ayew abans del descans, els homes dirigits per Avram Grant van superar 1-0 Uganda per començar amb bon peu. Les estrelles negres, però, no van mostrar una versió gaire sòlida ni consistent i, de fet, van veure com amb un plantejament tan simple com la pilotada llarga de la defensa a la davantera, el combinat ugandès, viu fins a l'últim moment, li va generar perill amb diverses ocasions.

El-Hadary fa història

Egipte no va poder passar de l'empat (0-0) contra Mali en el dia en què el seu porter es va convertir en el jugador més veterà de la història de la copa d'Àfrica, amb 44 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)