1a divisió

Comiat... i benvinguda

1a divisió. Abelardo diu adéu a l'Sporting entre llàgrimes després de dimitir, el mateix dia que Rubi és presentat com a nou entrenador

“No ploro per deixar de ser entrenador de l'Sporting, ploro per l'afecte. És molt dur per mi, aquest moment.” Així, entre llàgrimes, Abelardo es va acomiadar ahir del club del seu cor, que deixa després de dos anys i mig d'estar al capdavant del primer equip a causa dels mals resultats. “Veia que l'equip no transmetia el que jo volia al camp. Tota la culpa és meva, no dels jugadors. Per això vaig parlar amb Javi [Javi Fernández, el president de l'Sporting], per acordar la meva sortida”, va assegurar el Pitu, que marxa perdonant molts diners al club asturià.

A la tarda va ser presentat el seu relleu: Joan Francesc Ferrer, Rubi. El tècnic català es va mostrar confiat de poder revertir la situació d'un conjunt que és antepenúltim i que està a quatre punts de la salvació: “Hi ha temps per donar la volta a la truita”, va indicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)