Internacional

El Camerun s'allibera

Grup A. Els ‘lleons indomables' reaccionen al gol de Piqueti i acaben completant la remuntada gràcies a un bon xut de Ngadeu-Ngadjui

El Camerun arribarà al desenllaç del grup A amb avantatge per rubricar el seu accés als quarts de final i amb possibilitats de deixar a la cuneta l'amfitriona, la Gabon de José Antonio Camacho, que va sumar el seu segon empat en el torneig després d'igualar forces amb Burkina Faso.

Els camerunesos van aconseguir una victòria que els descarrega de pressió i molt patida, ja que van haver de remuntar el golàs inicial de Piqueti, que va recórrer tot el camp per acabar afusellant Ondoa. Guinea Bissau va tenir fins i tot alguna ocasió per augmentar el seu avantatge, però no va reeixir i va veure com Sébastien Siani primer, i Michael Ngadeu-Ngadjui després, amb dos xuts des de la frontal de l'àrea, capgiraven el resultat per encarar la jornada final tenint la paella pel mànec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)