1a divisió

El gener els deixa glaçats

Primera divisió. Les dues derrotes encaixades en tan sols quatre dies han fet encendre les alarmes al Real Madrid. “Jo en sóc el responsable i he de buscar la solució”, afirma Zidane

En tan sols quatre dies, el Real Madrid de Zidane ha passat de l'eufòria més absoluta a la inquietud i la incertesa. Més enllà de posar en entredit el futur del conjunt blanc en la copa, la segona derrota consecutiva de la temporada, contra el Celta, després d'una ratxa de 40 partits invicte ha generat una certa preocupació a les files madridistes.

Tot i apel·lar una vegada més a la falta d'intensitat de l'equip, el preparador francès no va amagar aquest cop que la derrota encaixada diumenge passat al Sánchez Pizjuán ha deixat una ferida oberta que encara no s'ha tancat. “Crec que ens ha afectat molt perdre a Sevilla, sobretot en la intensitat, però és cert que no és un gran moment, són dues derrotes seguides i ho hem d'admetre”, va asseverar Zizou, més sincer del que és habitual després de caure derrotat contra el conjunt gallec.

Ronaldo no apareix

Premiat fa un mes amb la quarta Pilota d'Or i més recentment amb el trofeu The Best de la FIFA, el portuguès no ha encetat el nou any de la millora manera. Molt allunyat de la seva millor forma física, l'aportació de Ronaldo en les darreres dues derrotes ha deixat molt que desitjar, especialment a la posició de davanter centre, on contra el Celta se'l va veure desubicat i amb molts problemes jugant d'esquena a la porteria rival.

Amb el debat a la porteria cada cop més candent i una fragilitat defensiva cada cop més notòria –set gols encaixats en els darrers tres compromisos–, Zidane haurà de fer front a un altre maldecap com és l'absència de Carvajal, a qui una lesió muscular el deixarà fora de combat entre tres i quatre setmanes. I és que Danilo, relleu natural del lateral madrileny, continua sense deixar enrere els dubtes de sempre i va ser el blanc de les ires del Bernabéu després de quedar retratat en el 0-1. “Potser necessitàvem perdre per pensar que ara hem de superar aquesta situació i trobar una solució”, explica Zidane.

Antiviolència no proposa sancionar el Sevilla

La comissió estatal contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l'esport va decidir ahir no imposar cap sanció al Sevilla ni als seus aficionats a causa dels reiterats insults proferits a Sergio Ramos durant el transcurs del partit que el Madrid va disputar al Pizjuán, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la copa. El motiu principal que esgrimeix aquest organisme rau en la impossibilitat d'identificar un per un totes les persones que van insultar el capità del conjunt madridista. D'aquesta manera, el cas recaurà ara en el comitè de competició, que serà el que en els propers dies decidirà si l'entitat andalusa ha de ser sancionada o no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)