Internacional

El Senegal, classificat

Grup B. Els lleons de Teranga segellen l'accés als quarts de final superant amb un començament fulgurant Zimbàbue. Algèria es complica la vida

El Senegal és el primer equip classificat per als quarts de final de la copa d'Àfrica. L'equip dirigit per Aliou Cissé va imposar-se (2-0) a Zimbàbue i va aconseguir la segona victòria en el torneig i segellar l'accés als quarts de final. Amb un començament de matx fulgurant en què van passar per sobre del seu rival, els lleons de Teranga van liquidar el partit amb gols de Sadio Mané i de Henri Saivet en 13 minuts. L'atacant del Liverpool va aprofitar una centrada de Keita Baldé per obrir la llauna i poc després el del Saint-Étienne va marcar un golàs de falta que ja va ser definitiu.

Tunísia s'hi fica

Els tunisians, que havien perdut en la primera jornada, van vèncer Algèria (1-2) i entren de ple en la lluita pels quarts. Els algerians, liderats per Riyad Mahrez, no depenen d'ells mateixos per ser-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)