1a divisió

Marcelo i Modric, dos més a la infermeria

Primera divisió. El brasiler i el croat, substituïts contra el Màlaga, podrien estar entre tres i quatre setmanes de baixa

Tres dies abans de jugar-se el futur en la copa, al Madrid se li continuen amuntegant els problemes en forma de lesions. A les absències ja conegudes de Carvajal, Pepe i Bale per a la transcendental cita a Balaídos, ahir s'hi van afegir dues baixes més de vital importància. Tot i que falta fer-los proves mèdiques que ho confirmin oficialment, Marcelo i Modric estaran entre tres i quatre setmanes allunyats dels terrenys de joc després de les lesions que es van fer contra el Màlaga. El brasiler, que es va haver de retirar quan encara no s'havia complert el minut 30 de partit, té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, mentre que el croat, substituït per evitar mals majors, té molèsties a l'adductor dret. Si es confirmen els pitjors presagis, tots dos es perdrien els propers quatre compromisos del conjunt madridista, l'esmentat de copa i tres de lliga, a més de ser dubte per a l'anada dels vuitens de la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)