1a divisió

Griezmann i poca cosa més

Primera divisió. En un partit amb moltes alternatives, l'atacant francès va salvar un punt ‘in extremis' per a un Atlético que es despenja de la tercera plaça

ATHLETIC 2 ATLÉTICO 2

ATHLETIC CLUB:Iraizoz, Balenziaga, Laporte, Bóveda, De Marcos, Iturraspe (Mikel Rico, 89'), San José, Raúl García, Muniain (Susaeta, 83'), Lekue i Williams (Villalibre, 83').ATLÉTICO DE MADRID:Moyà, Filipe Luis, Godín, Giménez, Vrsaljko, Gabi (Fernando Torres, 58'), Saúl, Carrasco (Gaitán, 65'), Koke, Gameiro (Correa, 65') i Griezmann.GOLS:0-1 (3') Koke. 1-1 (42') Lekue. 2-1 (56') De Marcos. 2-2 (80') Griezmann.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Targetes grogues a Iturraspe, Williams, Giménez, Gabi i Carrasco.

OSASUNA 3 SEVILLA 4

OSASUNA:Mario, Clerc, Unai, Oier, Tano, Berenguer, Tienza (Kodro, 88'), Causic (Imanol, 74'), Torres, O. Riera i S. León (Rivière, 71').SEVILLA:Sergio Rico, Escudero, Rami, Pareja, Mercado (Sarabia, 65'), Mariano, N'Zonzi, Iborra, Vázquez (Kranevitter, 84'), Jovetic i Ben Yedder (Correa, 90').GOLS:1-0 (15') S. León. 1-1 (43') Iborra. 2-1 (63') Iborra (p.p.). 2-2 (65') Iborra. 2-3 (80') Vázquez. 2-4 (92') Sarabia. 3-4 (93') Kodro.ÀRBITRE:Estrada Fernández (català). Grogues a Mario, Torres, Tienza, Riera, Rivière, Rami, Iborra i N'Zonzi.

REAL SOCIEDAD 1 CELTA 0

REAL SOCIEDAD:Rulli, Yuri, Íñigo Martínez, Raúl Navas, Zaldúa, Granero, Canales (Gaztañaga, 80'), Zurutuza, Juanmi, Vela (Xabi Prieto, 71') i Willian José (Oyarzabal, 63').CELTA:Sergio Álvarez, Planas, Fontàs, Sergi Gómez, Roncaglia, Hernández, Pape Diop (Aspas, 83'), Señé (Guidetti, 73'), Pione Sisto, Jozabed (Radoja, 68') i Rossi.GOLS:1-0 (72') Juanmi.ÀRBITRE:Del Cerro Grande (madrileny). Grogues a Yuri, Juanmi, Planas i Rossi.

BETIS 0 SPORTING 0

BETIS:Adán, Durmisi, Pezzella, Donk, Bruno, Piccini, Brasanac (Petros, 53'), Ceballos, Jonas Martin (Nahuel, 83'), Zozulya (Alegría, 52') i Rubén Castro.SPORTING:Cuéllar, Canella, Amorebieta, Babin, Lillo, Nacho Cases, Xavi Torres, Isma López, Víctor Rodríguez (Moi Gómez, 61'), Carmona (Burgui, 86') i Cop (Carlos Castro, 76').ÀRBITRE:Undiano Mallenco (navarrès). Grogues a Bruno, Ceballos, Babin i Lillo.

Escenari de grans records per a Antoine Griezmann, l'atacant francès va sortir al rescat de l'Atlético de Madrid a San Mamés per salvar un punt que, no obstant això, s'albira del tot insuficient per a les aspiracions del conjunt de Simeone d'assolir la tercera plaça. En un duel intens i ple d'alternatives, l'ambiciosa posada en escena dels visitants va permetre als colchoneros obtenir el premi del gol quan només s'havien disputat dos minuts de partit.

Una centrada al cor de l'àrea de Koke sense perill aparent va acabar amb la pilota al fons de la xarxa després que la sola presència de Griezmann acabés despistant Gorka. Contra una de les defenses més sòlides del campionat, l'absència de dos homes com Aduriz i Beñat va restar poder ofensiu a un Athletic que, després d'uns minuts de domini territorial, va aprofitar el conformisme del rival per igualar el matx poc abans del descans amb un bon llançament inapel·lable de Lekue des de la frontal.

L'empat va esvalotar l'equip de Valverde, més profund i incisiu contra un Atlético superat que veia com De Marcos capgirava el marcador poc després de la represa després de caçar amb el cap una precisa centrada de Raúl García des de la banda dreta.

L'Atlético era incapaç d'aturar el joc local fins que va aparèixer el caràcter i la inspiració de Griezmann, que amb una rematada ajustada amb un cert suspens va permetre als madrilenys evitar la primera derrota de l'any. La tercera plaça, però, queda ja a sis punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)