Internacional

Algèria es queda fora

Grup B. El combinat magrebí, amb jugadors com Mahrez, Brahimi i Slimani, decep i s'acomiada en la primera fase. Tunísia acompanya el Senegal als quarts

Algèria era un dels equips que s'havien de tenir en compte en aquesta copa Àfrica. Posseir a les seves files el designat millor futbolista de l'any del continent africà, Riyad Mahrez, era una garantia, i el fet que l'atacant del Leicester estigués escortat per futbolistes com Yacine Brahimi i Islam Slimani, ho reforçava, però el combinat magrebí ha acabat completant un decebedor torneig, i ahir es va acomiadar sense guanyar ni un partit. Les guineus del desert s'havien d'imposar al Senegal, un equip que ja estava classificat, i esperar que Tunísia punxés en l'altre matx del grup, però cap de les dues coses va passar. Els algerians van empatar (2-2) contra els senegalesos, que s'enfrontaran en els quarts amb el Camerun, mentre que els tunisians van superar 2-4 Zimbabue i el seu rival en la propera fase serà Burkina Faso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)