Internacional

El campió, eliminat

Grup C. La Costa d'Ivori perd en un partit a cara o creu amb el Marroc i s'acomiada prematurament del campionat. La RD Congo passa com a primera

MARROC 1 costa d'ivori 0

MARROC:Munir, Dirar, Benatia, Manuel da Costa, Saïss, Memdyl, Karim El Ahmadi, Boussoufa, Fayçal Fajr (Obbadi, 83'), En Nesyri i Bouhaddouz (Alioui, 42' (Boutaïb, 92').COSTA D'IVORI:Gbohouo, Aurier, Eric Bailly, Deli, Kanon, Serey Dié, Dokouré (Seri, 52'). Kessié (Gradel, 84'), Zaha (Kodjia, 75'), Salomon Kalou i Wilfried Bony.GOLS:1-0 (64') Alioui.ÀRBITRE:Néant Alioum (camerunès). Va ensenyar targeta groga a Munir, Manuel Da Costa i El Ahmadi, del Marroc i a Eric Bailly i a Wilfried Zaha, de la Costa d'Ivori.

TOGO 1 RD CONGO 3

TOGO:Tchagouni (Mensah, 23'), Gakpé, Akakpo, Ouro-Akoriko, Dakonam, Bebou, Lalawelé, Dossevi (Kodjo Laba, 67'), Boukari (Romao, 78'), Floyd Ayité i Adebayor.RD CONGO:Matampi, Issama, Bokadi, Tisserand, Mutambala, Mbemba, Mulumbu, Kebano (M'Poku, 59'), Kabananga (Bokila, 83'), Mubele (Botaka, 67') i Bolingi.GOLS:0-1 (29') Kabananga. 0-2 (54') Mubele. 1-2 (69') Kodjo Laba. 1-3 (80') M'Poku.ÀRBITRE:Malang Diedhiou (senegalès). Va ensenyar targeta groga a Matampi, de la RD Congo.

La vigent campiona de la copa d'Àfrica, la Costa d'Ivori, està eliminada. Els elefants no han passat de la fase de grups, en plena transició després de l'adéu de diversos pesos pesants de l'equip que va aixecar el títol fa dos anys, com el porter Barry, els germans Touré i Gervinho. Tampoc hi era l'entrenador d'aquell conjunt, Hervé Renard, que ahir va ser precisament el seu botxí a la banqueta del Marroc, del qual ara és el seleccionador. I és que el matx que van disputar ivorians i marroquins era definitiu –el que se l'adjudicava, passava als quarts de final– i va ser el Marroc el que més ho va voler i el que va guanyar (1-0). Un golàs de Rachid Aloui després del descans va decidir i va donar la classificació com a segons de grup als magrebins. El primer lloc va ser per a la sorprenent RD del Congo, que va superar (1-3) el Togo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)