Més futbol

Enrenou amb ‘la roja' i Barcelona

Futbol internacional. L'Ajuntament barceloní desmenteix les informacions que assenyalaven que el consistori havia demanat que es disputés a la ciutat un partit de la selecció espanyola

Gairebé 42 anys després de la darrera presència de la selecció espanyola en partit oficial a Barcelona, la possibilitat que el combinat estatal torni a la Ciutat Comtal sembla cada cop més a prop. Segons va informar la cadena Ser, responsables de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona haurien traslladat al president de la federació espanyola, Ángel María Villar, l'interès perquè l'equip dirigit per Lopetegui disputi un partit important a la capital catalana. L'objectiu, doncs, seria que el compromís fos de l'actual fase de classificació per al mundial de Rússia o bé un amistós contra un rival de nivell.

L'Ajuntament ho nega

Poc després que se sabés la notícia, el tercer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Asens, va remarcar que el consistori no havia fet cap petició “per tal que es jugui a la ciutat un partit de la selecció espanyola”. Per la seva part, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes va emetre un comunicat com a resposta a aquestes suposades converses informals mantingudes entre l'Ajuntament i l'organisme futbolístic en què afirmava: “L'únic partit que té sentit ara mateix seria un Catalunya-Espanya. És absurd que Barcelona aculli un partit d'Espanya contra un altre rival, la RFEF sempre ha estat en contra que la selecció catalana pugui competir en l'àmbit internacional.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)