1a divisió

L'Atlético no trontolla contra un Eibar alternatiu

Copa. Mendilibar va fer rotacions i, tot i que el seu Eibar va competir amb força alegria, els ‘colchoneros' no van tenir problemes per segellar el passi

eibar 2 atlético 2

EIBAR:Yoel, Ander Capa, Dos Santos, Alejandro Gálvez, Rubén Peña, Fran Rico (Dani García, 34'), Christian Rivera, Josué Dorrio (Sergi Enrich, 73'), Imanol Sarriegui (Pedro León, Bebé i Nano).ATLÉTICO:Moyà, Juanfran, Giménez, Savic, Lucas Hernández, Gabi, Saúl Ñíguez (Koke, 62'), Gaitán (Versaljko, 74'), Correa, Gameiro (Yannick Carrasco, 62') i Fernando Torres.GOLS:0-1 (49') Giménez. 1-1 (73') Sergi Enrich. 2-1 (80') Pedro León. 2-2 (85') Juanfran.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Targetes grogues a Fran Rico, Bebé i Juanfran.

L'Atlético va superar el tràmit i torna a una semifinal de copa després de tres anys d'absència. L'equip de Simeone, que ja havia deixat l'eliminatòria contra l'Eibar pràcticament tancada després del 3-0 del Calderón, no va tenir problemes per marxar indemne d'Ipurúa, però no sense haver de treballar contra un conjunt guipuscoà amb rotacions, però que es va prendre el partit seriosament. Giménez, en un córner, va avançar els colchoneros, però primer Enrich i després Pedro León, en només 7 minuts, van capgirar el marcador. Juanfran, quan el partit ja moria, va evitar la derrota de l'Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)