1a divisió

Moyà salva un punt

1a divisió. L'Atlético sobreviu a Mendizorrotza gràcies a l'actuació del porter balear i a la nul·la eficàcia d'un Alavés superior de principi a fi

alavés 0 ATLÉTICO 0

ALAVÉS:Pacheco, Theo, Feddal, Laguardia, Femenía, Manu García, Marcos Llorente, Ibai Gómez (Edgar, 65'), Camarasa (Santos, 77'), Toquero (Vigaray, 84') i Deyverson.ATLÉTICO DE MADRID:Moyà, Filipe Luis, Godín, Giménez (Savic, 56'), Vrsaljko, Saúl, Koke, Gaitán, Carrasco (Fernando Torres, 62'), Gameiro (Correa, 60') i Griezmann.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Ocón Arraiz (col·legi de la Rioja). Targetes grogues a Manu García, Marcos Llorente, Deyverson, Godín i Giménez.

La bona actuació de Miguel Ángel Moyà i el desencert de l'Alavés en els últims metres va permetre a l'Atlético sortir viu de Mendizorrotza. Superior en intensitat, entrega i joc, el conjunt de Pellegrino va dominar de principi a fi un partit en què va arribar a vorejar el 70% de la possessió. Guiats pel lideratge de Llorente i el desbordament de Theo i Camarasa, van desbordar permanentment l'equip de Simeone, que es va veuresense capacitat de resposta en el primer temps. El pas pels vestidors semblava albirar una reacció dels colchoneros, però va ser un pur miratge. Sortosament, els visitants haurien pogut endur-se el triomf a deu minuts del final quan, en ple setge dels vitorians, Gaitán va perdonar un clar un contra un davant Pacheco. L'Atlético no ha començat bé l'any i l'objectiu del tercer lloc és cada cop més lluny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)