1a divisió

Nova revàlida al Bernabéu

Primera divisió. Després de l'eliminació de la copa, el Madrid, amb Danilo i Benzema en l'ull de l'huracà, s'examina davant l'afició contra una Real Sociedad ambiciosa que vol burxar en la ferida

Esvaït el repte del triplet un cop consumada l'eliminació de la copa, el Real Madrid torna al Bernabéu en el pitjor moment del curs. Immers en un sotrac de joc i resultats que l'ha dut a sumar un sol triomf en els darrers cinc partits, la perillosa visita de la Real Sociedad pot suposar el punt d'inflexió que permeti al conjunt madridista consolidar-se al capdavant del campionat o, al contrari, aprofundir en els dubtes que ha generat un costerut gener per oblidar. “Crec que l'eliminació no ens afectarà. El balanç de la primera volta és molt positiu, estem en la lluita per la lliga i la Champions. En la segona volta, el que hem de fer és tenir la mateixa constància; sabem que serà difícil, però bonic”, va reivindicar Zidane, que un cop més va haver de sortir en defensa de Danilo i Benzema, dos homes en el punt de mira pel rendiment que han mostrat en els darrers compromisos: “Danilo no s'esborra, té personalitat i confiança en el seu joc. Vol jugar demà [avui] i els seus companys li donen suport.” “El públic estarà amb nosaltres, ja que el que necessitem és l'ajuda de tots”, va expressar Zizou, que confia en una resposta positiva del públic del Bernabéu, molt crític amb el joc del portuguès.

Més enllà va anar el preparador francès quan va ser qüestionat en reiterades ocasions sobre l'estat de forma de Benzema, que en els set partits d'aquest any tan sols ha marcat dos gols. “No ens hem de preocupar, sabem el nivell de Karim i el que pot donar en el camp. Li donaré suport sempre i més quan, entre cometes, tens dificultats. No tinc un tracte de favor cap a ell. No ho està fent tan malament, ha marcat molts gols, jo el veig bé”, va sentenciar Zidane.

No tot són males notícies per al francès, que podrà disposar d'una peça més en la rereguarda després que Varane s'hagi recuperat a temps d'una sobrecàrrega.

La Real, a totes

Lluny de mostrar-se eufòric, Eusebio Sacristán va restar importància al mal moment i a les baixes del Madrid. “Em mereixen molt de respecte i valoro molt la seva temporada. Han tingut una ratxa impressionant de resultats positius”, va recordar el tècnic val·lisoletà, que no obstant això veu els seus futbolistes capacitats per endur-se els tres punts. “Tenim potencial per guanyar qualsevol equip i, per tant, per aconseguir alguna cosa gran al Bernabéu”.

LES FRASES

En la segona volta hem de tenir la mateixa constància, tot i que sabem que serà difícil
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Tenim potencial per guanyar qualsevol equip i per fer alguna cosa gran al Bernabéu
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DE la real sociedad
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)