Internacional

La tarda de Torres

1a divisió. El davanter lidera amb un doblet la victòria de l'Atlético contra el Leganés, l'equip contra el qual va debutar fa setze anys

ATLÉTICO 2 LEGAnÉS 0

ATLÉTICO DE MADRID:Moyà, Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luis, Gabi, Saúl (Correa, 46'), Gaitán (Yannick Carrasco, 57'), Koke, Griezmann (Vrsaljko, 73') i Fernando Torres.LEGANÉS:Iago Herrerín, Víctor Díaz (Alberto, 72'), Siovas, Bustinza, Pablo Ínsua, Diego Rico, Unai López (Samuel García, 63'), Erik Morán (Darwin Machís, 77'), Szymanowski, Alberto Bueno i Guerrero.GOLS:1-0 (15') Fernando Torres. 2-0 (51') Fernando Torres.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi murcià). Va ensenyar targeta groga a Savic, dels locals, i a Erik Morán, dels visitants.

Fernando Torres ha estat l'home de la setmana a l'Atlético. En el partit de copa contra el Barça, la seva entrada després del descans va reactivar el conjunt colchonero, i ahir, en la lliga, ja com a titular, va comandar-lo a la victòria (2-0) contra el Leganés amb un doblet. Era un partit especial per a ell, amb l'equip pepinero, contra el qual va debutar fa 16 anys, quan en tenia 17, i al mateix Vicente Calderón, que l'adora, va demostrar que encara té futbol per donar. Primer va provocar un penal, que Griezmann va fallar, però tot seguit va recollir el refús per avançar els seus. I després en el segon temps, va obrir escletxa amb un gol marca de la casa, recollint una passada a l'espai de Correa i picant-la per sobre del porter. Tres punts per a l'Atlético, en la tarda d'El Niño.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)