Internacional

El patiment del Dortmund

Copa Alemanya. El conjunt de Westfàlia, que protagonitza una campanya irregular, es va classificar per als quarts en la tanda de penals

El Dortmund no és capaç de donar constància a la seva temporada i ahir va posar-ho de manifest estant a punt de ser eliminat en els vuitens de final de la copa. El conjunt de Westfàlia va empatar a casa (1-1) contra l'Hertha i va haver de jugar-se la classificació en la tanda de penals, on la falta d'encert de l'equip visitant els va acabar per donar el triomf.

Tot i que Thomas Tuchel va fer un equip força titular, amb homes com Reus, Dembelé i Aubameyang, els borussers van patir. Bartra també va ser en l'onze. Després d'unes setmanes d'absència per decisió tècnica ja va tornar en la passada jornada de lliga i va repetir ahir. En el matx. l'ivorià Kalou va avançar els berlinesos i, just després del descans, Reus va empatar un duel que se'n va anar a la pròrroga i es va decidir en el punt de penal.

S. LOTTE - 1860 Munich
2-0
Sandhausen - SCHALKE
1-4
DORTMUND - Hertha
1-1 (3-2)
Hannover- E. FRANKFURT
1-2
HAMBURG - Colònia
2-0
A.Walldorf-ARMINIA B.
1-1(4-5)*
BAYERN - Wolfsburg
1-0
G. Fürth - M'GLADBACH
0-2 *Eliminatòria resolta a penals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)