1a divisió

Torn per als perseguidors

1a divisió. Després de dues jornades sense guanyar, el Sevilla visita Las Palmas, mentre l'Atlético no es pot despenjar contra el Celta

Després de les victòries del Real Madrid i el Barça, avui és torn per als equips que aspiren a ser l'alternativa, el Sevilla i l'Atlético. Els sevillans, que han perdut pistonada després de les dues últimes jornades sense guanyar –un empat i una derrota–, han dormit avui a sis punts del lideratge i al feu de Las Palmas buscaran perseguir els llocs capdavanters. “Arribem al partit amb la idea de recuperar els punts que lamentablement no vam poder aconseguir les últimes jornades”, va explicar el tècnic dels andalusos, Jorge Sampaoli, sobre un matx que enfrontarà a dos equips amb un estil molt recognoscible, que tenen la pilota com a bandera.

Més tard, al Calderón, els dos eliminats de la copa, l'Atlético i el Celta, se les hauran, amb els del Cholo Simeone a la recerca de tres punts que els permetin seguir en llocs de Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)