1a divisió

La fe es manté intacta

Primera divisió. La notable actuació de Sergio Rico i els canvis de Sampaoli decanten un duel equilibrat a favor d'un Sevilla que infligeix la primera derrota de Las Palmas com a local

LEGANÉS 0 SPORTING 2

LEGANÉS:Herrerín, Diego Rico, Pablo Ínsua, Mantovani, Bustinza, Gabriel, Rubén Pérez, Szymanowski (Machís, 68'), Bueno (Luciano, 79'), Samu García (El Zhar, 65') i Guerrero.SPORTING:Pichu Cuéllar, Canella, Amorebieta, Jorge Meré, Lillo, Mikel Vesga, Moi Gómez (Xavi Torres, 85'), Sergio Álvarez, Isma López (Burgui, 58'), Carmona i Traoré (Castro, 79').GOLS:0-1 (66') Canella. 0-2 (83') Burgui.ÀRBITRE:Estrada Fernández (col·legi català). Grogues a Bustinza, Diego Rico, Rubén Pérez, Canella, Lillo, Traoré, Carmona, Burgui i Cop. Expulsat Mariño (70'), per vermella directa.

vila-real 1 mÁlaga 1

VILA-REAL:Asenjo, José Ángel, Víctor Ruíz, Álvaro González, Mario Gaspar, Bruno Soriano, Trigueros (Rodri, 82'), Roberto Soriano, Dos Santos, Adrián (Bakambu, 69') i Sansone (Castillejo, 77').MÁLAGA:Kameni, Miguel Torres, Demichelis, Luis Hernández, Rosales, José Rodríguez (Duda, 74'), Camacho, Castro (Ontiveros, 82'), Fornals, Keko (Jony, 62') i Charles.GOLS:0-1 (14') Charles. 1-1 (62') Bruno (p.)..ÀRBITRE:Bikandi Garrido (col·legi basc). Grogues a Demichelis, Camacho, Keko, Charles i Duda. Expulsat Roberto Soriano (71'), per vermella directa.

ATLÉTICO 3 CELTA 2

ATLÉTICO DE MADRID:Moyà, Filipe Luis, Savic, Lucas Hernández, Juanfran (Vrsaljko, 46'), Saúl (Correa, 72'), Gabi, Koke, Carrasco, Fernando Torres (Gameiro, 76') i Griezmann.CELTA:Sergio Álvarez, Jonny, Roncaglia, Cabral, Hugo Mallo, Radoja, Jozabed (Wass, 64'), Tucu Hernández, Iago Aspas (Díaz, 85'), Pione Sisto (Bongonda, 70') i Guidetti.GOLS:0-1 (5') Cabral. 1-1 (11') Fernando Torres. 1-2 (78') Guidetti. 2-2 (86') Carrasco. 3-2 (88') Griezmann.ÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari). Grogues a Gabi, Jonny i Guidetti.

LAS PALMAS 0 SEVILLA 1

LAS PALMAS:Javi Varas, Dani Castellano (Mateo García, 90'), Aythami, Lemos, David Simón, Montoro (Livaja, 81'), Jonathan Viera, Roque Mesa, Boateng, Halilovic (Tana, 81') i Jesé.SEVILLA:Sergio Rico, Sarabia, Lenglet, Mercado, Mariano, Vitolo, N'Zonzi (Iborra, 68'), Vázquez (Jovetic, 77'), Kranevitter, Nasri i Ben Yedder (Correa, 77').GOLS:0-1 (80') Correa.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Grogues a Lemos, Roque Mesa, Sarabia, Kranevitter, Iborra i Correa.

Allà on ningú havia estat capaç de vèncer, el Sevilla va recuperar la senda del triomf per aferrar-se a un campionat amb què encara somia. Tres punts sumats a còpia de treball, fe i, sobretot, l'encert de Rico i Sampaoli. El porter andalús, clau amb nombroses intervencions decisives, va sostenir l'equip amb 0-0 fins que el preparador xilè va revolucionar el duel amb els seus canvis en la segona meitat. Fins aleshores, els dos conjunts havien ofert un partit disputat i ple d'alternatives, amb un Las Palmas intens en la pressió i un Sevilla punyent en el joc directe. Roque Mesa, en el minut 2 de partit, i poc després Jesé, van topar amb Rico. Sense la brillantor d'altres ocasions, els visitants es van refer de l'ensurt inicial guiats per l'omnipresent Vitolo i la pausa que aporta Nasri. Precisament, una ràpida transició conduïda per l'extrem canari no la va saber aprofitar Vázquez en la millor ocasió del Sevilla abans del descans. El pas pels vestidors va repetir el guió de l'inici, amb un Las Palmas que es va tornar a apropiar de la pilota fins que Sampaoli va moure fitxa, fent entrar Iborra i poc després Jovetic i Correa. Un moviment que va donar els seus fruits onze minuts abans del final, quan Correa va recollir una pilota pentinada per Iborra al mig del camp per plantar-se sol davant Varas i superar-lo amb sang freda.

Bogeria al Calderón

L'Atlético va recuperar la quarta plaça de manera agònica i remuntant un partit que perdia cinc minuts abans del final. El plantejament valent de l'equip gallec va posar contra les cordes el conjunt colchonero, que es va veure per darrere en el marcador en dues ocasions fins que Carrasco, amb una gran voleia, i Griezmann, van desfermar l'eufòria de Simeone i el Calderón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)