Internacional

El martiri de l'Arsenal

Champions League. El conjunt dirigit per Arsène Wenger s'ha quedat fora en els vuitens de final en les últimes sis edicions sempre eliminat per equips fortíssims. Avui, s'enfronta amb el Bayern a l'Allianz Arena

Fa més d'un lustre que l'Arsenal no trepitja els quarts de final de la Champions League. L'any 2010, en què va ser eliminat pel Barça, va ser l'última vegada que el conjunt dirigit per Arsène Wenger hi va accedir i des d'aleshores s'ha quedat encallat just després de la fase de grups, sempre eliminat per rivals de molta envergadura. I és que els seus botxins els darrers sis anys han estat: el Barça (2011), el Milan (2012), el Bayern (2013), el Bayern (2014), el Mònaco (2015) i el Barça (2016).

L'equip gunner no té sort en els sortejos, ja que en la llista destaquen el Barça, que, a més de ser el seu últim rival en els quarts, l'ha deixat a l'estacada després dues vegades en els vuitens, i el Bayern, que també l'ha fet fora dos cops i amb el qual s'enfronta avui a l'Allianz Arena. “Hem d'oblidar els últims partits amb el Bayern i centrar-nos en demà [per avui]. Crec que som capaços, tenim l'avantatge de ser locals en el partit de tornada, però això no servirà si no juguem bé aquí”, va indicar ahir Arsène Wenger, que també va revelar que serà David Ospina qui ocuparà la porteria, com ha anat fent durant tota la competició en detriment de Petr Cech. L'Arsenal vol posar fi al seu martiri.

BARÇA
2015/16 (vuitens)
MÒNACO
2014/15 (vuitens)
BAYERN
2013/14 (vuitens)
BAYERN
2012/13 (vuitens)
MILAN
2011/12 (vuitens)
BARÇA
2010/11 (vuitens)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)