Internacional

Manotada de Zeman

Serie A. El veterà tècnic revitalitza en el seu debut el Pescara, que goleja (5-0) el Gènova i guanya el seu primer partit de lliga al terreny de joc

“No vull acabar la temporada com el pitjor equip d'Europa.” Així es va presentar aquesta setmana Zdenek Zeman al Pescara, equip al qual ja va entrenar durant la campanya 2011/12, en què va ascendir a la Serie A i amb el qual assumeix el repte d'aconseguir la permanència, que està a deu punts. I ahir, l'estrena del veterà tècnic, conegut pel seu estil ofensiu, va ser marca de la casa: una golejada. El Pescara, cuer i que només sumava un triomf en 24 jornades –aconseguit als despatxos per alineació indeguda del rival–, va etzibar una mà de gols (5-0) al Gènova que reforça l'equip de moral. “No podem parlar de salvació, la distància amb els equips que tenim al davant és massa gran, però ens dona ànims per fer-ho de la millor manera possible”, va manifestar l'entrenador.

EL ‘PRIMER' TRIOMF

El Pescara només duia una victòria en la lliga, que va ser aconseguida als despatxos

LA FRASE

No podem parlar de salvació, però ens dona ànims per fer-ho millor
Zdenek Zeman
TÈCNIC DEL PESCARA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)