Internacional

Amb pas ferm

Champions League. L'absurda expulsió d'Alex Telles hipoteca el Porto i aplana el camí d'una Juve pacient i superior

PORTO 0 JUVENTUS 2

PORTO:Casillas, Alex Telles, Marcano, Felipe, Pereira, Danilo Pereira, Brahimi (Diogo Jota, 73'), Rúben Neves (Corona, 61'), Herrera, Tiquinho i André Silva (Layún, 30').JUVENTUS:Buffon, Alex Sandro, Chiellini, Barzagli, Lichsteiner (Alves, 73'), Pjanic, Khedira, Mandzukic, Dybala (Marchisio, 86'), Cuadrado (Pjaca, 67') i Higuaín.GOLS:0-1 (72') Pjaca. 0-2 (74') Alves.ÀRBITRE:Felix Brych (alemany). Targetes grogues a Pereira, Marcano, Herrera i Lichtsteiner. Va expulsar Alex Telles (27'), per doble amonestació.

Amb paciència i el seu habitual ofici, una Juve allunyada de la seva millor versió va fer un pas molt important a Do Dragão per ser als quarts de final de la competició. L'absurda autoexpulsió d'Alex Telles després de mitja hora de partit –va veure dues grogues gairebé de forma consecutiva per dues accions fora de lloc– va aplanar el camí del conjunt d'Allegri, amo i senyor de la possessió i del domini territorial. Instal·lat en un exercici de supervivència, la consistència i l'ordre del Porto va permetre a l'equip local mantenir viva l'eliminatòria fins a l'equador del segon temps, contra un rival sense la claredat que el caracteritza en els metres finals. Va ser aleshores quan, coincidint amb l'entrada de Pjaca i Alves, l'internacional croat va aprofitar un error de Layún en un rebuig per enderrocar el mur portuguès. Tres minuts després, Alves va arrodonir el triomf i gairebé l'eliminatòria recollint una precisa centrada del mateix Pjaca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)