1a divisió

Pendents de Varane

1a divisió. El central del Real Madrid va haver de ser substituït dimecres a Mestalla per molèsties musculars i avui se sotmetrà a proves. Es perdrà segur el duel contra el Vila-real.

Raphael Varane serà sotmès avui a proves que han de determinar l'abast de la lesió muscular que va patir a la cuixa esquerre dimecres a Mestalla. El defensa, que va haver de ser substituït al minut 73 en un enfrontament en què va sortir a la fotografia dels dos gols del València, podria estar diverses setmanes de baixa.

I és que el que en un primer moment semblava una sobrecàrrega, podria ser una dolença pitjor ja que, segons van indicar diversos mitjans estatals els serveis mèdics del club blanc no descarten que acabi sent un trencament. El futbolista francès tenia la zona afectada inflamada i per aquest motiu no se li va fer la prova ahir.

Avui doncs se sabrà exactament la lesió de Varane, que sí serà baixa segura en el partit que diumenge juga l'equip que dirigeix Zinedine Zidane a l'estadi de la Ceràmica contra el Vila-real. Serà torn per a Pepe, que després de dos mesos també aturat per lesió va reaparèixer la setmana passada, i podria recuperar el lloc a l'eix de la defensa, aquest curs ocupat per Varane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)