Internacional

Claudio Ranieri, acomiadat

Premier League. El Leicester despatxa el tècnic italià, artífex de l'històric títol de lliga assolit el curs passat, a causa dels mals resultats que tenen l'equip un punt per sobre del descens

El futbol no té memòria. És una màxima que cada cert temps es compleix i que ahir li va tocar viure en la seva pròpia pell a Claudio Ranieri. L'escollit millor entrenador del món per la FIFA el mes passat va ser despatxat pel Leicester a causa dels mals resultats que encadenen els foxes, un punt per sobre del descens, tot i ser l'artífex la temporada passada de la major gesta de la història del club –i probablement una de les més grans de la història del futbol–: el títol de la Premier League. “És la decisió més difícil que hem hagut de prendre en aquests set anys des que King Power va adquirir la propietat del Leicester”, va explicar el vicepresident Aiyawatt Srivaddhanaprabha. El comiat arriba després del bon resultat (2-1) aconseguit a Sevilla en la Champions. “La supervivència en la Premier és el nostre primer i únic objectiu des del principi de la campanya. Ara ens enfrontem a una lluita per assolir el repte i sentim que un canvi és necessari per incrementar les possibilitats en aquests tretze últims partits”, va indicar el dirigent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)