Internacional

La llei de la ‘vecchia signora'

Copa Itàlia. La Juve reacciona al gol inicial de José Callejón i, amb dos penals transformats per Dybala –el segon amb polèmica– i una altra diana d'Higuaín, posa un peu en la final

La Juve és un martell. I encara més a Torí, on no perd des d'agost del 2015 i on el Nàpols no ha estat capaç de rascar mai res des que la vecchia signora va estrenar el seu nou estadi a final del 2011.

Tampoc ahir, en el duel clàssic entre el nord i el sud, els partenopeus van ser capaços de perpetrar la casa de la Itàlia benestant, la d'una Juve que sembla aliena a tot, que domina amb tranquil·litat totes les situacions i que no es va posar nerviosa ni tan sols quan Callejón va premiar la valentia napolitana quan el partit arribava al descans.

Tot i algunes rotacions, com l'aparició de Marko Rog i de Milik, recuperant ritme després de la lesió, el Nàpols de Sarri no perd mai el segell. És un equip alegre, que ataca acumulant molts futbolistes i que no s'arronsa ni tan sols enmig de la boira de Torí. Però quan la maquinària pesada de la Juve va entrar en acció va caure a plom sobre els napolitans: Dybala, objecte de penal de Koulibaly, va igualar distàncies només començar la segona part, un malentès entre el central senegalès i Reina va permetre a Higuaín posar la vecchia signora en el camí cap a la final i una acció polèmica, en què el Nàpols va reclamar penal a Albiol, va acabar amb pena màxima a l'altra àrea, on Reina, tot i tocar la pilota va tombar Cuadrado i on de nou Dybala va tancar un escenari propici perquè la Juve s'asseguri la primera final de la temporada en la tornada al San Paolo.

Derbi romà en l'altra semifinal

La Roma i la Lazio s'enfrontaran aquest vespre a l'Olímpic en el primer assalt per la segona plaça en la final de la copa. “És un derbi que val per tres: pel partit, perquè val una final i també per la nostra afició”, va explicar el tècnic giallorrosso, Luciano Spalletti, que va tenir unes paraules d'elogi per a un dels futbolistes més en forma del futbol italià, Radja Nainggolan. “Jugant amb deu Nainggolan ho podríem guanyar tot”, va dir el tècnic de la Roma. “Ells són favorits, però la Lazio és un equip fort. Tenim respecte pel potencial que tenen, però els volem fer mal, va dir el tècnic laziale, Simone Inzaghi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)