1a divisió

Empat i ensurt amb Torres

1a divisió. L'Atlético i el Dépor es van repartir els punts en un partit marcat per l'incident protagonitzat per Fernando Torres, que després d'un xoc va caure a la gespa inconscient. L'atacant es troba fora de perill

DEPORTIVO 1 ATLÉTICO 1

DEPORTIVO:Lux, Juanfran, Arribas, Sidnei, Luisinho (Laure, 82'), Borges, Pedro Mosquera, Kakuta (Fernando Navarro, 54'), Emre Çolak (Álex Bergantiños, 76'), Fajr i Andone.ATLÉTICO:Oblak, Vrsaljko, Giménez, Godín, Filipe Luis, Thomas, Gabi, Koke (Nico Gaitán, 57'), Correa (Carrasco, 57'), Gameiro (Fernando Torres, 65') i Griezmann.GOLS:1-0 (13') Andone. 1-1 (68') Griezmann.ÀRBITRE:Clos Gómez (col·legi aragonès). Va ensenyar targeta groga als locals Luisinho ii Andone i al visitant Godín.

En el debut de Pepe Mel a la banqueta del Deportivo, els gallecs i l'Atlético van empatar a 1 un partit en què el resultat va quedar en segon pla després de l'ensurt terrible que va donar Fernando Torres. Era el minut 84, ja amb 1-1 al marcador –s'havia avançat el Dépor via Andone en el primer temps i havia empatat l'Atlético en el segon–, quan després d'una disputa àrea amb Bergantiños en què van xocar, el davanter va caure desplomat a la gespa de Riazor. Immediatament, els seus companys van acudir a socórrer-lo, enmig de cares de molta preocupació, que van deixar tothom glaçat. Finalment, el futbolista va ser retirat del camp en llitera i amb un collar ortopèdic, i va ser traslladat a l'hospital. L'Atlético va explicar que el jugador està estabilitzat i conscient: “Se li ha realitzat un TAC cranial i cervical. No té alteracions ni lesions traumàtiques. Passarà la nit a l'hospital en observació per protocol mèdic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)