Internacional

Un guió repetit

Premier. El United acumula ocasions –falla un penal–, però no passa de l'empat a Old Trafford contra un Bournemouth amb deu homes i segueix fora de la Champions

Comença a ser un guió recurrent aquesta temporada a Old Trafford. El Manchester United ataca, genera moltes ocasions, tanca el rival, però no pot superar-lo i acaba punxant. Aquest partit s'ha vist diverses vegades aquesta temporada: Stoke City, Burnley, Arsenal, West Ham i Hull City en són exemples. Matxs en què els red devils són molt superiors, però sense punteria, i només acaben empatant. Ahir es va repetir contra el Bournemouth (1-1), en un duel en què el United va xutar fins a 20 vegades a porta, va jugar contra deu tota la segona part i en què Ibrahimovic va fallar un penal, que li va aturar el porter Boruc.

L'ariet suec va ser la cara del desencert ahir al Teatre dels Somnis. A més d'estavellar-se contra el porter polonès, com molts dels seus companys, va protagonitzar un enfrontament passat de voltes amb Tyrone Mings, defensa dels cherries, un duel que va deixar dues imatges lletgíssimes, que ja van fer i faran parlar molt a Anglaterra: primer, Mings va trepitjar el cap d'Ibra quan estava a terra, i en la jugada següent el suec va replicar amb un cop de colze a la cara, dues jugades sense conseqüències per als implicats i que van acabar amb l'expulsió del visitant Andrew Surman per doble groga. Això va ser al final del primer temps, en què, abans, Marcos Rojo havia avançat els locals i Joshua King, de penal, havia empatat.

Tot i la superioritat numèrica, el United no va poder fer el gol del triomf contra un Bournemouth que va resistir sostingut pel seu porter, i va perdre una nova oportunitat d'entrar en els llocs Champions, que són ara a tres punts, després de la victòria del Liverpool (3-1) contra l'Arsenal.

LA DADA

17
jornades sense perdre
encadena el Manchester United en la lliga: 9 victòries i 8 empats

Nova victòria del Leicester

Des del comiat de Claudio Ranieri, els foxes només coneixen la victòria. En la passada jornada van imposar-se al Liverpool, i ahir van tornar a repetir triomf i resultat (3-1) contra el Hull City. El conjunt, ara dirigit per Craig Shakespeare, s'allunya a cinc punts del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)