Internacional

Més polèmica a Torí

Serie A. La Juve tomba el Milan amb un penal transformat per Dybala en l'últim sospir que desperta la ira dels jugadors ‘rossoneri'

La polèmica continua instal·lada al Juventus Stadium amb un altre penal favorable a la vecchia signora. Si recentment va ser el Nàpols qui va protestar moltíssim per diverses decisions arbitrals a Torí, ahir va ser el Milan qui va marxar encès per una última apreciació del col·legiat, que va xiular mà dins l'àrea d'un defensa llombard.

Dybala, aprofitant l'avinentesa, va materialitzar la pena màxima i va ensorrar una destacada actuació de Gigi Donnarumma, que en va aturar de tots colors, i va tombar un Milan que va estar a punt d'aconseguir un punt en la visita al líder. Benatia, aprofitant una bona combinació entre Dybala i Alves, havia inaugurat el marcador i Bacca, assistit per Gerard Deulofeu, havia aconseguit un 1-1 provisional que només es va trencar en l'últim sospir i amb una nova polèmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)