1a divisió

En plena caiguda lliure

Primera divisió. L'Atlético accentua la crisi de joc i resultats del Sevilla amb un triomf incontestable que el situa a dos punts de la tercera plaça

ATLÉTICO 3 SEVILLA 1

ATLÉTICO:Oblak, Filipe Luis, Godín, Savic, Vrsaljko (Juanfran, 2'), Koke, Saúl, Gabi, Carrasco (Gaitán, 83'), Gameiro (Torres, 63') i Griezmann.SEVILLA:Sergio Rico, Sarabia (Iborra, 64'), Lenglet (Jovetic, 46'), Rami, Mercado, Escudero, Mariano, N'Zonzi, Nasri, Vitolo i Ben Yedder (Correa, 64').GOLS:1-0 (37') Godín. 2-0 (61') Griezmann. 3-0 (77') Koke. 3-1 (85') Correa.ÀRBITRE:Gil Manzano (extremeny). Grogues als locals Filipe Luis, Godín, Carrasco i Torres i als visitants Mercado, Escudero i Sarabia.

LEGANÉS 0 MÁLAGA 0

LEGANÉS:Herrerín, Siovas, Mantovani, Bustinza, Rubén Pérez, Erik Morán, Diego Rico, Tito (Samu García, 60'), Szymanowski (Machís, 86'), El Zhar (Unai López, 68') i Guerrero.MÁLAGA:Kameni, Juan Carlos, Diego Llorente, Luis Hernández, Rosales, Camacho, José Rodríguez (Duda, 86'), Chory Castro (Jony, 62'), Fornals, Charles i Sandro (Keko, 70').GOLS:Cap.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (col·legi valencià). Grogues als locals Tito, Bustinza, Rubén Pérez i Erik Morán i als visitants Rosales i Charles.

sporting 3 granada 1

SPORTING:Diego Mariño, Canella, Babin, Meré, Douglas, Mikel Vesga, Víctor Rodríguez (Traoré, 56'), Sergio Álvarez, Burgui (Isma López, 84'), Carmona i Carlos Castro (N'Di, 80').GRANADA:Ochoa, Cuenca (Kravets, 67'), Silva, Ingason, Saunier, Foulquier, Angban (Samper, 76'), Agbo, Pereira, Carcela-González i Boga (Aly Mallé, 76').GOLS:0-1 (51') Ingason. 1-1 (60') Traoré. 2-1 (64') Babin. 3-1 (67') Carmona.ÀRBITRE:Estrada Fernández (col·legi català). Grogues als locals Douglas i Meré i als visitants Ingason, Angban i Aly Mallé.

El duel per la tercera plaça del campionat tan sols va tenir un color al Calderón. Sense la frescor ni la intensitat exhibides en la primera volta, el joc del Sevilla continua perdent volada a passos agegantats i d'això se'n va aprofitar un Atlético que, a diferència del seu rival, ha agafat velocitat creuer. Amb tres centrals i Escudero actuant d'inici com a interior, el conjunt de Sampaoli va veure's desactivat i sense alternatives a causa de l'alta pressió dels colchoneros. Gameiro, recollint una passada filtrada de Carrasco, va donar el primer avís amb una pilota picada a la qual Rico va respondre amb una bona mà abans que la pilota impactés al travesser. Rebaixat l'ímpetu inicial de l'Atlético, el Sevilla va poder respirar durant uns minuts amb possessions llargues i alhora estèrils. Un miratge que va quedar palès poc abans del descans, quan la fórmula de la pilota aturada va tornar a donar rèdits a l'equip madrileny. Primer, en una falta servida per Griezmann que Godín va aprofitar per fer l'1-0 de cap, i després de la represa amb un lliure directe executat magistralment per l'atacant francès. Replegat en espera de caçar el rival a la contra, Koke arrodoniria la festa rematant a porteria buida una pilota morta de Rico poc abans que Correa anotés el gol de l'honor dels andalusos, ara amb només dos punts de marge en la lluita per la tercera plaça.

LES FRASES

La magnífica temporada del Sevilla exalça el nostre partit, un dels més regulars quant a continuïtat
n
Diego Pablo Simeone
entrenador de l'atlético
Hem d'intentar trobar la versió del Sevilla autèntic, la seva identitat. Hem perdut per detalls
Jorge Sampaoli
entrenador del sevilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)