Més futbol

Juan Merino

“Hem estat molt sòlids i també hem sabut patir”

L'entrenador del Nàstic no va posar tota la carn a la graella com Pablo Machín i es va reservar alguns dels titulars per al partit contra l'Almeria. “L'autèntica final per a nosaltres és diumenge, però estic molt satisfet de la resposta de tots els que han jugat. L'esforç ha estat enorme. Hem estat sòlids i hem sabut patir. I hem trobat la recompensa al final amb el títol”, va comentar Juan Merino.

El tècnic va admetre que, tot i que el resultat inicial no va variar, els dos equips haurien pogut decantar la balança i haver evitat els penals. “El partit ha estat igualat. El Girona ha tingut les seves ocasions, però nosaltres, també. Podríem haver guanyat, empatat i perdut. Em quedo, però, amb l'actitud dels futbolistes menys habituals i els del filial, que han competit molt bé contra un molt bon equip.” Merino també va afegir que el títol ajudarà a mantenir la dinàmica positiva en què està instal·lat el Nàstic, en plena escalada en el campionat de lliga.

SATISFET

“L'autèntica ‘final' és en la lliga [Almeria], però l'esforç avui ha estat enorme”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)