Més futbol

Pablo Machín

“Ells volien els penals i nosaltres, la victòria”

Pablo Machín va lamentar el cara o creu dels penals. “Són una loteria i nosaltres hem comprat menys bitllets que ells. Però fins i tot aquí, els petits detalls han estat decisius. Quan el nostre porter ha tocat la pilota, aquesta ha acabat a dins. Quan el seu l'ha tocat, no ha volgut entrar.” El tècnic del Girona va reconèixer que li dol no haver aconseguit la primera copa Catalunya per al club de Montilivi. “Tot i que tots sabem quin és el nostre gran objectiu, marxem disgustats amb el desenllaç d'avui perquè hem fet un partit prou correcte.”

Dels noranta minuts, Machín va comentar que el Girona va ambicionar més el triomf. “Sobretot en la segona part s'ha vist que ells volien els penals i nosaltres, la victòria.” Respecte a les prestacions dels menys habituals, el tècnic del Girona va comentar: “Estic satisfet de tots”, tot i que de seguida va canviar el xip al partit de dissabte contra el Rayo.

EL CARA O CREU

“En els penals, també han decidit els petits detalls. Marxem disgustats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)