Més futbol

El MIC, en línia ascendent

Acte protocol·lari. El torneig internacional de futbol de base es presenta a Girona carregat d'ambició i amb el MIC Basketball com a gran novetat

El MIC 2017 es va presentar ahir en societat a la ciutat de Girona. L'Auditori va ser l'escenari que els organitzadors i els directius del torneig internacional de futbol de base –Mediterranean International Cup– van escollir per mostrar totes les novetats que any rere any fan del torneig un esdeveniment més espectacular i important a tots els nivells. Els padrins van ser l'amerenc Ferran Sarsanedas, futbolista del Barça B, i la jugadora de l'equip femení del Barça Olga García.

Les diferents personalitats polítiques i esportives de la demarcació de Girona van mostrar l'agraïment i la benvinguda a la nova edició del torneig, la setzena a la Costa Brava. “El MIC és l'ambaixador ideal per a l'esport de formació. Per Setmana Santa, la demarcació es converteix en la capital del futbol formatiu pels valors de convivència, entre altres que projecta el torneig”, comentava el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols. El director del torneig, Juanjo Rovira, va ser l'encarregat d'anunciar les novetats, la principal d'enguany, el MIC Basketball –amb 60 equips de set països diferents–, o el creixement i la consolidació del MIC Integra de futbol adaptat, que arriba a la cinquena edició, i el MIC femení. “Els equips volen venir al MIC i això és el que més ens omple d'orgull. Continuem creixent, no ens volem aturar”, deia Juanjo Rovira.

Les promeses de Pere Vila

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, a tall de promesa, va anunciar que, en cas d'ascens del Girona FC, el consistori doblarà l'aportació actual que destina al club gironí. A més, va confirmar la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la inauguració del torneig.

L'acte va tenir sorpreses en forma d'homenatges a l'exjugador del CB Girona Gerard Darnés o connexions per Skype amb l'exjugador del Barça, ara a l'Stoke, Marc Muniesa, i l'exjugador del Barça B, ara al Metz, Ivan Balliu.

SIMULTÀNIAMENT

El futbol i el bàsquet seran els protagonistes en plena Setmana Santa, amb equips internacionals

LES REACCIONS

La demarcació es converteix en capital del futbol formatiu pels múltiples valors que projecta
Josep Pujols
representant territorial de l'Esport a Girona
Els equips volen venir al MIC i això ens omple d'orgull. Continuem creixent i no ens volem aturar
Juanjo Rovira
director del mic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)