1a divisió

Retorn sense el talismà

1a divisió. El Madrid rep l'Alavés sense Sergio Ramos, a qui Zidane va permetre absentar-se de l'entrenament d'ahir. “És decisió personal, acumula molts partits i ha de descansar”, es va justificar

El Santiago Bernabéu dona el tret de sortida a un mes d'abril trepidant amb la visita d'un dels equips revelació del campionat, l'incòmode Alavés, que ja va profanar el Camp Nou i que ho intentarà també amb el feu d'un Real Madrid que comença a calibrar els esforços de cara a un desenllaç de temporada explosiu, amb l'eliminatòria contra el Bayern en l'horitzó i la pugna titànica amb el Barça per l'hegemonia en el campionat de lliga.

D'entrada, Zinedine Zidane ha pres la difícil decisió de donar un respir a Sergio Ramos, el seu defensa bandera i també el talismà blanc en moments delicats. “És una decisió d'entrenador, meva, Sergio carrega molts partits a sobre i necessita descansar”, va justificar el tècnic marsellès, que com de costum va defugir polèmiques extrafutbolístiques –“el Real Madrid és un club seriós i gran i estic aquí per un altre tipus de coses”, va dir en ser preguntat per les declaracions de Piqué– i es va mantenir ferm en la seva política de rotacions ara que la temporada encara la seva fase decisiva. “Serà com fins ara, tots els futbolistes són importants i volem que se sentin així”, va explicar Zizou, aferrat a la solidesa del Bernabéu, on el Madrid només ha deixat escapar tres empats, per intentar passar la sempre incòmoda ressaca de seleccions. “L'equip està preparat, teníem ganes de tornar a competir i esperem un partit complicat perquè l'Alavés, a més de guanyar al Camp Nou, també va aconseguir empatar al Calderón”, va avisar Zidane.

Els bascos, instal·lats en una zona confortable de la classificació i amb la final de la copa com a premi en el que està sent un retorn històric a primera, afronten el partit sense un dels seus puntals al mig del camp, Marcos Llorente, esclau de la famosa clàusula de la por per ser un futbolista cedit pel Real Madrid. Mauricio Pellegrino, a més, tampoc disposarà de Neno Kristicic, un dels potencials substituts de Llorente al mig i que arrossega molèsties físiques. “Cada vegada és més complicat sorprendre els rivals perquè els nostres futbolistes són més coneguts, però tenim al davant una bona oportunitat i volem demostrar que tenim la suficient personalitat per plantar cara al Real Madrid, va explicar El Flaco que, amb passat blaugrana intentarà ser protagonista a Chamartín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)