1a divisió

Una estrella a la banqueta

1a divisió. James Rodríguez continua sense tenir la confiança de Zinedine Zidane al Real Madrid i el seu futur ja sembla lluny del club blanc. Aquest curs només ha jugat més que Fabio Coentrão i Mariano

James Rodríguez és un dels noms recurrents durant aquesta temporada al Real Madrid. Ja des de l'estiu, després que la campanya passada no comptés gaire per a Zinedine Zidane, el seu futur va estar enlaire, però finalment la paraula de Florentino Pérez, que expliquen a la capital estatal que no volia deixar escapar un jugador per qui va pagar uns 80 milions d'euros el 2014 i en qui creu, va acabar prevalent. I ara, amb vuit mesos de competició disputats, la situació no ha canviat gaire. El talentós colombià segueix sense tenir la confiança de Zidane, i l'última substitució dimecres al feu del Leganés, en el minut 72, quan el conjunt blanc guanyava 2-4 un partit en què el 10 va marcar un gol i va contribuir directament en dos més, en va ser l'última mostra.

L'enuig del jugador, que va marxar remugant –“no em posa un partit complet”, segons es va poder veure per la càmeres de televisió–, ha fet parlar. “No tinc res en contra de James. El canvio, que estigui enfadat és normal. És important com la resta i ho seguirà sent per a mi, per a l'equip i per a tothom”, va assegurar Zidane un cop finalitzat el duel a Butarque.

La realitat per a James, però, tot un capità de Colòmbia amb 25 anys, és molt crua: és el tercer jugador de la plantilla del conjunt madridista que menys minuts ha jugat aquest curs. El mitjapunta acumula 1.387 minuts comptant totes les competicions, i només supera homes amb un paper molt residual com Mariano (260) i Fabio Coentrão (150, ja que fins i tot el porter suplent Kiko Casilla ha jugat més que ell (1.456). En la lliga, només ha estat titular en vuit partits, de les trenta jornades que s'han disputat fins ara. Una conjuntura de difícil digestió per a totes les parts i que fa entreveure que acabarà amb el futbolista buscant un nou destí.

SUPLENT

El 10 de Colòmbia només ha estat titular en vuit partits de les trenta jornades disputades fins ara

LA FRASE

No tinc res en contra de James. L'entenc. El canvio, que estigui enfadat és normal
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Vila-real - Athletic
20.45 h (GOL)
Espanyol - D. Alavés
Demà, 13 h (beIN Laliga)
Real Madrid - Atlético
Demà, 16.15 h (beIN LaLiga)
Sevilla - Deportivo
Demà, 18.30 h (beIN LaLiga)
Màlaga - Barça
Demà, 20.45 h (Movistar P.)
Granada - València
Diumenge, 12 h (beIN LaLiga)
Celta - Eibar
Diumenge, 16.15 h (beIN LaLiga)
Osasuna - Leganés
Diumenge, 18.30 h (beIN Laliga)
Las Palmas - Betis
Diumenge, 20.45 h (beIN LaLiga)
Real Sociedad - Sporting
Dilluns, 20.45 h (beIN LaLiga)

LA DADA

3r
jugador amb menys minuts.
Fins i tot el porter suplent Kiko Casilla ha jugat més que el colombià sumant totes les competicions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)