Internacional

Vendaval sense resposta

Bundesliga. El Bayern signa un partit imponent en el clàssic alemany contra un Dortmund desarborat. Lewandowski anota un doblet i acaba lesionat a l'espatlla

Amb l'únic dubte de saber amb quantes jornades d'antelació es proclamarà campió de la Bundesliga per cinquena vegada consecutiva, el Bayern va resoldre amb una superioritat manifesta el clàssic del futbol alemany més insípid de les últimes temporades. I és que, a quatre dies del transcendental duel europeu contra el Madrid, el conjunt d'Ancelotti va dissipar els pocs dubtes que havia generat l'ensopegada contra el Hoffenheim amb una golejada incontestable sobre un Dortmund totalment desarborat i en tot moment a mercè del rival. Molt allunyat del nivell del passat –com ho demostren els 18 punts que els separen a la taula–, la decebedora posada en escena del Dortmund va permetre als locals encarrilar el duel en un tancar i obrir d'ulls. Ribéry, recollint una passada enrere de Lahm, i Lewandowski, amb un lliure directe, van plasmar en els primers deu minuts de partit la superioritat d'un Bayern que jugava a pler i amb total llibertat de moviments davant la passivitat borusser. El guió del matx albirava una golejada d'escàndol per als bavaresos, després que Robben disposés de dues bones oportunitats per ampliar el marcador. No obstant això, tot i mostrar-se netament superior, el vigent campió va tornar a mostrar que és un conjunt que concedeix ocasions amb excessiva facilitat, com ho va palesar l'acció del 2-1, en què un pèssim refús de Vidal deixant la pilota morta a la frontal de l'àrea l'aprofitaria Guerreiro per retallar distàncies amb un xut a l'escaire. Va ser, en tot cas, un miratge per al desenllaç final, amb un Bayern que tancaria el klassiker amb dues dianes més, obra de Robben i de nou Lewandowski, des dels onze metres. Precisament, l'ariet polonès acabaria disparant les alarmes en veure's obligat a abandonar el camp per uns problemes a l'espatlla en l'acció del penal.

LA DADA

18
punts
separen el líder Bayern del Borussia Dortmund, quart classificat darrere del Leipzig i el Hoffenheim

LA FRASE

El departament mèdic parla d'una contusió a l'espatlla, però estarà a punt contra el Madrid
Carlo Ancelotti
entrenador del bayern
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)