Internacional

La sensació i Falcao

Champions League. El Mònaco, la revelació del torneig, visita un Dortmund deprimit amb la presència del seu capità després d'haver superat una lesió

El Mònaco és una de les irrupcions del futbol europeu aquesta campanya. Líder de la lliga francesa, finalista de la copa de la lliga –la va perdre contra el PSG–, semifinalista de la copa i entre els vuit millors equips d'Europa, el conjunt dirigit per Leonardo Jardim ha impactat amb la seva frescor, la seva joventut i el seu talent, i ara té l'oportunitat d'accedir a les semifinals de la Champions League. Per fer-ho, comptarà amb la presència, a més, de Radamel Falcao, el seu capità i referent ofensiu, que enforteix encara més la davantera, on formarà al costat de Kylian Mbappé. I és que l'ariet colombià no va jugar per lesió la tornada dels vuitens de final contra el Manchester City, en què el Mònaco va eliminar els anglesos amb una actuació impressionant. “El retorn de Falcao és important, perquè ens aporta qualitat i experiència”, va assegurar Jardim ahir sobre el seu davanter, que ja va marcar dissabte contra l'Angers en el seu primer matx després de la lesió i que acumula 25 gols aquest curs.

Avui, doncs, els monegascos visiten el Westfalenstadion, un estadi imponent, on els espera un equip deprimit, que no acaba de ser regular aquesta temporada. Quart en la Bundesliga, els de Thomas Tuchel acaben de ser golejats pel Bayern de Munic (4-1). “No estem en una posició difícil. Hem demanat als jugadors que oblidin la derrota”, va manifestar el tècnic alemany. Avui el Mònaco, amb Falcao, mirarà de burxar la ferida del Dortmund.

LA DADA

25
gols
acumula Radamel Falcao aquest curs: 17 en la lliga, 2 en les copes i 6 en la Champions.

IRREGULARITAT

El Dortmund ocupa la quarta posició en la Bundesliga, a 18 punts del lideratge
B. Dortmund - Mònaco
20.45 h (beIN)
Juventus - Barça
20.45 h (TV3 / A3)
Atlético - Leicester
demà, 20.45 h (beIN MAX 1)
Bayern - Madrid
demà, 20.45 h (beIN)

Les incògnites del Bayern

Segueix sense quedar clar si Carlo Ancelotti, tècnic del conjunt bavarès, que s'enfronta demà amb el Madrid, podrà disposar d'alguns dels seus futbolistes capitals. A la baixa segura de Hummels i als dubtes de Müller i Neuer –que tot just ahir es van tornar a entrenar amb el grup–, s'hi uneix Lewandowski, que, amb molèsties a l'espatlla, no es va exercitar ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)