1a divisió

Més canvis al València

1a divisió. Dues setmanes després del nomenament de Mateu Alemany com a director general, Layhoon Chan dimiteix com a presidenta; Anil Murthy, el successor

Continuen els canvis a València. A l'oficialització de José Ramón Alexanko com a director esportiu en substitució de Suso García Pitarch a finals de febrer, va seguir-la un mes després el nomenament de Mateu Alemany com a director general, i ara, dues setmanes després d'aquest últim moviment, un altre de nou, i sorprenent. Layhoon Chan, la presidenta que va designar fa dos anys i mig el propietari del club, Peter Lim, va anunciar que dimiteix del càrrec, i serà Anil Murthy, fins ara conseller executiu del club, qui la succeirà. “Ha arribat el moment per a mi de fer-me a un costat i que els executius del club segueixin treballant”, va indicar Layhoon ahir en una roda de premsa en què va assegurar que la decisió estava planificada des de feia setmanes, i en què, juntament amb Murthy, va formalitzar aquest traspàs de poders, que no serà efectiu fins a l'1 de juliol.

De fet, Murthy, un home amb una dilatada carrera com a diplomàtic però sense experiència en el món del futbol, també es va pronunciar. “L'obligació és tornar l'equip a dalt i mantenir-lo allà cada any d'acord amb l'exigència i història natural del club”, va indicar en castellà el dirigent, que va arribar al club valencianista fa sis mesos. Tants moviments han fet parlar a València, i interpel·lat sobre si aquests són el preludi de la venda del club de Lim, va ser taxatiu: “No té prevista la venta del València ni per dos, ni per mil milions d'euros.”

Simone Zaza, fitxat en propietat

El València va anunciar, a més, que l'atacant italià passarà a ser propietat seva a partir de l'1 de juliol, després d'arribar a un acord amb el Juventus, l'equip al qual pertany el futbolista. Simone Zaza tindrà contracte amb el València fins al juny del 2021. L'internacional italià, que va arribar al mercat d'hivern, ha fet quatre gols amb la samarreta valencianista, amb la qual ha disputat 14 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)