1a divisió

Isco escriu el conte de sempre

1a divisió. Un gol en el minut 90 del mitjapunta andalús, autor d'un doblet, dona el triomf en l'últim sospir al Real Madrid al feu de l'Sporting i manté l'avantatge al capdavant de la taula

SPORTING 2 REAL MADRID 3

SPORTING:Cuéllar, Lillo, Babin, Amorebieta, Jorge Meré, Isma López, Mikel Vesga, Moi Gómez (Nacho Cases, 69'), Sergio Álvarez (Akram Afif, 92'), Cop (Ndi, 79') i Carmona.REAL MADRID:Casilla, Danilo, Sergio Ramos, Nacho, Coentrao (Marcelo, 57'), James, Kovacic (Casemiro, 89'), Isco, Lucas Vázquez (Mariano, 71'), Morata i Marco Asensio.GOLS:1-0 (14') Cop. 1-1 (17') Isco. 2-1 (50') Mikel Vesga. 2-2 (59') Morata. 2-3 (90') Isco.ÀRBITRE:Fernández Borbalán (col·legi andalús). Va ensenyar targeta groga als locals Lillo, Isma López, Sergio Álvarez, Nacho Cases, Akram Afif i al visitant Morata.

El Real Madrid és la irregularitat dins de la regularitat. És un equip capaç de complicar-se qualsevol partit, jugui contra qui jugui i en qualsevol escenari, però també és difícil que es deixi escapar els punts. Més d'hora o més tard sempre acaba emergint alguna individualitat, algun futbolista de talent, per tirar-lo endavant, i ahir a El Molinón aquesta figura va ser Isco. El mitjapunta andalús, que acaba contracte l'estiu del 2018 i encara no ha renovat, està fent parlar molt en els darrers dies precisament per això i també perquè es troba en un moment de forma sensacional i no és titular. I la seva formidable actuació al feu de l'Sporting, on va fer dos gols –un dels quals va donar la victòria al seu equip en el minut 90–, proporciona encara més arguments perquè el seu nom segueixi a la primera plana.

I és que ahir l'andalús va rescatar un conjunt blanc que va tenir moltes dificultats contra un rival ordenat i que va tornar a recórrer al fons d'armari amb èxit. Amb la tornada dels quarts de final de la Champions League de dimarts a l'horitzó, fins a nou futbolistes que van jugar a l'Allianz Arena aquesta setmana van descansar i només van repetir Nacho i Sergio Ramos, els únics que no tenen recanvi, ja que Pepe i Varane estan lesionats. I els menys habituals de Zinedine Zidane van haver d'arremangar-se aviat, ja que van començar perdent després que Cop culminés una fantàstica passada de Mikel Vesga, i va ser Isco l'encarregat de liderar l'ofensiva. Al recital de controls, driblatges i passades que va fer, hi va incloure un golàs, el de l'empat, en què va col·locar amb l'interior una pilota a l'escaire després de desfer-se de dos rivals en un pam de terreny dins de l'àrea.

El conjunt de Rubi va oferir una bona imatge i va estar ben endreçat al seu camp, amb tres centrals i dos carrilers, que es van desplegar amb perill, i, de fet, tot just després del descans es va tornar a avançar amb un cop de cap de Mikel Vesga en el servei d'una falta. Però, tot i competir, l'Sporting va mostrar una fragilitat defensiva flagrant. Cada centrada del Madrid a l'àrea va ser un calvari per als locals, i així, a més de la gran part de perill del conjunt blanc en el segon temps, va arribar el gol de Morata, que, de cap, va finalitzar una centrada de Danilo.

El matx agonitzava amb l'Sporting atrinxerat i defensant-se de les escomeses madridistes, gairebé sempre per la banda i amb centrades. I quan semblava que l'ensopegada blanca era un fet, va emergir Isco, que instants abans havia estat a punt de marcar una altra diana espectacular després d'arrencar des del mig del camp i driblar sis rivals amb una jugada sensacional. Amb un xut sec des de fora de l'àrea arran de pal, el 22 va decidir el matx i va donar els tres punts a l'equip de Zidane, que conserva l'avantatge en el lideratge.

LA FRASE

Leganés - Espanyol
12 h (beIN L)
València - Sevilla
16.15 h (beIN L)
Betis - Eibar
18.30 h (beIN L)
Granada - Celta
20.45 h (beIN L)
Alavés - Vila-real
demà, 20.45 h (beIN L)

MOLTES ROTACIONS

Soc al millor equip del món i em vull quedar aquí molt de temps. Sempre ho he deixat clar
Isco Alarcón
FUTBOLISTA DEL REAL MADRID
Casilla, Danilo, Coentrão, Kovacic, Isco, James, Asensio, Lucas i Morata van ser titulars

Cristiano, contra ‘Der Spiegel'

Amb un comunicat de Gestifute, l'empresa del seu representant, Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo va negar la informació que divendres va publicar el diari alemany Der Spiegel, en la qual s'indicava que el portuguès estaria implicat en un presumpte cas d'agressió sexual. “Es tracta d'una peça de periodisme de ficció”, deia el comunicat, que acabava amb cotundència: “El reportatge de Der Spiegel és fals i Cristiano Ronaldo anirà contra aquest mitjà de comunicació amb tots els recursos que tingui a l'abast. La imputació d'una violació és una acusació repugnant i vergonyosa que no pot quedar impune.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)