Internacional

L'atzar esquiva Guardiola

FA Cup. El Manchester City queda eliminat per l'Arsenal en la pròrroga d'un partit en què se li lesiona David Silva, li anul·len un gol legal i estavella dues pilotes al pal

Semifinals

Arsenal - Manchester City

2-1

0-1 (62') Agüero. 1-1 (71') Monreal. 2-1 (101') Alexis.

Chelsea - Tottenham

4 - 2

1-0 (5') Willian. 1-1 (18') Kane. 2-1 (43') Willian (p.). 2-2 (52') Alli. 3-2 (75') Hazard. 4-2 (80') Matic.

Per a Pep Guardiola era molt important aixecar aquesta FA cup. Fora d'Europa de manera prematura i sense possibilitats de guanyar la lliga, en què haurà de serrar les dents per obtenir una plaça de Champions League, el tècnic de Santpedor era conscient de l'alleujament, i alhora impuls, que hauria suposat per al seu projecte al capdavant del Manchester City acabar aquest curs, el seu primer a Anglaterra, amb un títol al sarró, però no podrà ser. Es quedarà sense guanyar un trofeu per primera vegada des que entrena en l'elit. El seu equip va quedar-se a les semifinals, eliminat per l'Arsenal (2-1) a Wembley en un partit que es va decidir a la pròrroga amb un gol d'Alexis Sánchez, i el conjunt d'Arsène Wenger es jugarà el trofeu el proper 27 de maig contra el Chelsea.

Gairebé tot va sortir-li malament ahir al City. L'equip de Guardiola va dominar el matx i va tenir la pilota, però no va poder-se imposar al rocós plantejament dels gunners, endreçats a prop de l'àrea amb una línia de cinc en defensa, i tothom sempre per darrere de la pilota. La tarda es va començar a tòrcer per al bàndol citizen amb la lesió de David Silva, i no va millorar quan poc abans del descans l'àrbitre va invalidar un gol al Kun Agüero per una pilota que no havia sortit. Tot i això, va acabar trobant premi a la insistència de la manera amb què menys ho havia pogut provar, en un contraatac llançat per Touré Yaya i finalitzat per Agüero. L'avantatge va durar poc, ja que, mitjançant Monreal, l'Arsenal, que només havia inquietat a pilota aturada, va empatar. I a punt va estar el City d'evitar la pròrroga, però els pals, que van escopir dues rematades –una de Touré de volea i una altra de Fernandinho amb un cop de cap–, van impedir-ho. L'atzar no va acompanyar el City, que en la pròrroga va veure enterrades les seves il·lusions amb la diana d'Alexis.

Més pressió per al derbi

A banda de la copa, a Anglaterra també es va disputar jornada de lliga, que va servir perquè el Manchester United s'acostés a les posicions que donen accés a la Champions League. Sense Ibrahimovic, que ja no jugarà més aquesta temporada a causa d'una greu lesió al genoll, el conjunt de José Mourinho va superar amb solvència (0-2) el Burnley amb dianes de Martial i Rooney en la primera part. Amb aquest triomf, i ja amb els mateixos partits disputats, els red devils se situen a un punt del Manchester City, l'ocupant de la quarta plaça, a qui visiten aquest dijous en el que es preveu com un derbi de molta tensió i en el qual estarà en joc la presència en la màxima competició continental del curs que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)