1a divisió

La vida feta debat

1a divisió. El Real Madrid rep el València amb la Champions a l'horitzó i immers en discussions sobre el rendiment de titulars i teòrics suplents

Equip A o equip B... La titularitat de Gareth Bale en el clàssic... El rol d'Isco... Injustícia amb alguns jugadors... Zinedine Zidane neda en l'abundància amb tots els avantatges que això comporta, però també l'acompanya una sensació d'ofegament de la qual el tècnic marsellès fa temps que intenta apartar-se. “Jo estic de puta mare”, va dir sorprenentment ahir el tècnic del Real Madrid, una expressió molt poc seva, i va dibuixar ràpidament un somriure. “Entenc que tothom té dret a opinar, però qui tria soc jo i és l'únic que m'importa. Tinc un respecte enorme pels meus futbolistes”, va argumentar Zizou, que dimecres va assistir a una nova demostració de força dels secundaris del seu equip, que segueixen alimentant el debat sobre el rendiment de titulars i suplents.

“Podeu parlar d'equip A i d'equip B, però per mi això no funciona així. Abans podies fer tota la temporada amb dotze o tretze jugadors... Ara es juguen 70 partits cada temporada. La meva feina és fer entendre als jugadors que aquest és el camí”, va explicar el tècnic francès, que, malgrat la derrota en el clàssic i l'allau de crítiques que està rebent, conserva una calma aparent i la confiança que el seu equip continua sent favorit per guanyar la lliga amb la semifinal de la Champions traient el cap ja al final del carrer. “Queda un mes i mig de competició i estem molt convençuts del que fem, tant físicament com anímicament. La feina que hem fet fins ara ha estat magnífica i, si bé sempre hi ha trams de la temporada en què has de patir, estem tranquils”, va afirmar el tècnic marsellès, que haurà de calibrar de nou molt bé les seves alineacions per no perdre el pas en la lliga aquesta tarda contra el València i arribar en plenes condicions al derbi europeu contra l'Atlético.

Ramos per Varane

El francès, que va reaparèixer dimecres a la Corunya, no acaba de fer net amb les lesions i va tornar a quedar fora d'una llista en què la novetat serà el retorn de Sergio Ramos –una vegada complerta la sanció per l'expulsió en el clàssic–. La gran incògnita, però, serà saber qui ocuparà el buit de Bale: “S'han de tenir molts factors en compte: com juga el rival, posició del jugador... Tinc moltes alternatives, és la riquesa del meu equip, que em permet tenir moltes coses al cap”, va concloure Zizou.

Voro i el furur

El València, que ja va derrocar el Madrid a Mestalla fa poques setmanes, arriba al Bernabéu havent salvat la temporada, ja sense ambicions en el campionat i més centrat en el futur. Mentre augmenten els rumors que Quique Setién podria aterrar a Mestalla, l'actual tècnic, Voro, va insinuar que acceptarà qualsevol decisió que prenguin els seus superiors, però sempre amb la intenció de seguir al club. “No penso anar a entrenar a un altre lloc, i si he de preveure alguna cosa és que treballaré al València. Vull ser útil en qualsevol àrea”, va explicar el tècnic, que, sense Enzo Pérez ni Mario Suárez, arriba al Bernabéu amb un mig del camp força debilitat.

LES FRASES

Queda un mes i mig i estem convençuts del que estem fent, bé anímicament
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID

DADA

Anem amb la il·lusió de competir contra un gran. Ells es juguen la lliga i això ens motiva
Voro
entrenador del valència
9
anys
fa que el València no guanya al Bernabéu (ho va fer amb un doblet de Villa i un gol d'Arizmendi el 2008).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)