1a divisió

Totti penja les botes

Serie A. Monchi confirma l'adeu del gran capità del Roma, que posarà punt final a la seva carrera després de 25 temporades per convertir-se en directiu del club ‘giallorosso'

Il Capitano entregarà el braçal a final de temporada. Després de 25 temporades defensant la samarreta del Roma, esdevingut una llegenda a la ciutat eterna, Francesco Totti (Roma, 1976) penjarà les botes a final de temporada, camí dels 41 anys. “Hi ha un acord amb el club, aquesta serà l'última temporada de Francesco i després farà de dirigent, treballarà amb mi, m'ensenyarà què significa el Roma”, va explicar el nou director esportiu del club giallorosso, Monchi, que amb l'anunci de l'adeu del gran capità i màxim golejador de la història del conjunt romà, va encetar el seu nou projecte avançant que sí que tenen la intenció de renovar el contracte de Daniele de Rossi, l'altre gran ídol de la institució. “He parlat amb ell i el seu desig és el mateix que el del club, continuar; és un futbolista fantàstic”, va explicar Monchi, que en la seva primera compareixença pública va avançar també que la seva idea és que Luciano Spalletti continuï a la banqueta: “Un dels pros que vaig tenir en compte quan em va trucar el Roma va ser treballar amb ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)