1a divisió

Saúl lidera la teràpia

1a divisió. Després de la desfeta al Bernabéu, un gol del migcampista dona el triomf a l'Atlético, que pràcticament s'assegura el tercer lloc

L'Atlético necessitava guanyar i recuperar sensacions després de la desfeta de dimarts al Santiago Bernabéu. I va fer-ho, a la seva manera, patint, amb un gol solitari de Saúl Ñíguez contra un Eibar que va pressionar fins al final. Amb la victòria, l'Atlético pràcticament s'assegura la tercera plaça, que dona accés directe a la fase de grups de la lliga de campions, ja que té cinc punts sobre el Sevilla, el quart, amb sis per disputar-se'n i el goal average a favor. Un xut de Saúl des de la frontal ben entrada la segona part va decidir el duel, en un Vicente Calderón encès, que va donar escalf als jugadors amb la ment posada en la tornada de semifinals de Champions contra el Madrid. De fet, un cop finalitzat el partit, el feu roig-i-blanc va seguir ple esperonant els seus jugadors. Al Calderón creuen en la remuntada, creuen en el miracle.

SPORTING 1 LAS PALMAS 0

SPORTING:Cuéllar, Douglas, Babin, Jorge Meré, Canella, Vesga, Carlos Castro (Carmona, 45'), Sergio Álvarez, Moi Gómez (Xavi Torres, 77'), Burgui i Cop.LAS PALMAS:Javi Varas, David Simón, Lemos, Pedro Bigas, Dani Castellano (Helder, 29'), Montoro, Momo, Roque Mesa, Viera (Hernán, 81'), Mateo (Halilovic, 63') i Erik Expósito.GOLS:1-0 (65') Carmona.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Va ensenyar targeta groga als locals Sergio, Douglas, Cop, Canella i als visitants Roque Mesa i Hernán.COMENTARI:Triomf de l'Sporting, que continua somiant la salvació.

ATLÉTICO 1 EIBAR 0

ATLÉTICO:Oblak, Thomas Partey, Godín, Lucas Hernández, Filipe Luis, Gabi, Koke, Saúl, Nico Gaitán (Fernando Torres, 46'), Ferreira Carrasco (Tiago, 80') i Griezmann (Correa, 86').EIBAR:Yoel, Arbilla, Ramis (Gálvez, 59'), Lejeune, Juncà, Dani García, Gonzalo Escalante, Pedro León, Inui (Rubén Peña, 76'), Kike García (Adrián González, 84') i Sergi Enrich.GOLS:1-0 (69') Saúl.ÀRBITRE:Fernández Borbalán (col·legi andalús). Va ensenyar targeta groga Filipe Luis, Griezmann, Fernando Torres i als visitants Ramis, Arbilla i Dani García. Va expulsar per doble amonestació Godín (92'), de l'Atlético.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)