1a divisió

Confiança, gols i ofertes

1a divisió. Ídol i indiscutible al Màlaga, Sandro Ramírez, de 21 anys, s'ha destapat després d'un curs a l'ombra de l'MSN i, amb un rendiment sensacional, se l'ha situat a l'òrbita de l'Everton i el Sevilla

Qué bonitos, qué bonitos, son los goles de Sandrito.” La Rosaleda està rendida a Sandro Ramírez, el seu golejador. El davanter canari, format a les categories inferiors del Barça, s'ha convertit en menys d'un curs en un ídol per a l'afició del Màlaga, on és un referent després de protagonitzar una campanya espectacular: 14 gols en 28 partits de lliga, amb 21 anys i en una temporada convulsa per a l'equip andalús –ha tingut tres entrenadors– i en què una lesió muscular el va apartar gairebé dos mesos de la competició. És una de les sensacions del campionat i són molts els equips que s'han fixat en ell.

La continuïtat del jugador a Màlaga, doncs, sembla molt complicada. El canari, que va aterrar lliure aquest estiu a Màlaga, té contracte fins al 2019, però una clàusula molt baixa, de 6 milions d'euros, molt assequible per a qualsevol club amb aspiracions per a algú tan jove i de tanta projecció. I és que, a més dels números, Sandro ha demostrat quin tipus de futbolista és. Després d'un any a l'ombra del trident a can Barça, amb pocs minuts i a la banda quan els va tenir, es feia difícil preveure on podia arribar aquest atacant, però a terres malaguenyes, amb la plena confiança dels tres tècnics que ha tingut, ha esvaït dubtes. Sandro s'ha destapat com un 9 mòbil, que sol en punta juga amb suficiència, que es desmarca de meravella, és explosiu i té un colpeig de pilota descomunal. A Màlaga ningú vol que marxi. “M'agradaria posar part del meu contracte perquè es quedés”, va assegurar Míchel, el seu entrenador, que no es resigna a perdre un jugador al qual s'ha situat a l'òrbita de diversos equips de la Premier League –Ronald Koeman, tècnic de l'Everton, va seguir diumenge a La Rosaleda les seves evolucions en el Màlaga-Celta, en què va marcar– i també del Sevilla. “Si marxa ho entendrem, i buscarem solucions”, va indicar Míchel, conscient que el club malagueny no pot competir econòmicament amb les ofertes que Sandro té sobre la taula. “És un jugador fonamental per a nosaltres, però ja no s'hi pot fer més, excepte esperar la seva decisió, que espero que no s'allargui”, va manifestar el preparador madrileny.

Mentrestant, el davanter està centrat a acabar la campanya de la millor manera. “Estic molt a gust i molt content aquí. És nou per a mi jugar tants partits a primera”, assegura Sandro, que podria acabar el campionat sent determinant, ja que amb el títol de lliga en joc, el Madrid visitarà el Màlaga en l'última jornada i podria donar un cop de mà al Barça, on va créixer i d'on va haver de marxar per fer-se un lloc: “Seria un dia somiat, perquè ho dec tot al Barcelona.”

LES DADES

14
gols
acumula Sandro en 28 partits de lliga –26 de titular–. 16 dianes en total si comptem la copa.

LA FRASE

6
milions
és la clàusula de rescissió del futbolista canari, que ja té ofertes per triar i remenar.
Posaria part del meu contracte perquè Sandro es quedés
Michel González
TÈCNIC DEL MÀLAGA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)